Col·laboracions, participació i organització d'esdeveniments gastronòmics:
2017
- 21 de març - Recital de Gastropoesia a l'Espai Avinyó de Barcelona
- 13 març - Tast per a blogs al CreaTast DO Penedès 2017
- 27 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 26 de febrer - Cuina ranxo Carnestoltes - Amics del Camell 250 pax
- 20 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 13 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 9 de febrer - Experiències: Gastrofilms sobre xocolata -166 Fira de la Candelera MdR
- 8 de febrer - Experiències: Olors i vi - 166 Fira de la Candelera MdR
- 7 de febrer - Experiències: Música i vi - 166 Fira de la Candelera MdR
- 6 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 4 de febrer - Tastos i Gestió de jurat del Concurs de Coradella de la 166 Fira de la Candelera MdR
- 3 de febrer - Trobada de professionals, blogs i premsa a la 166 Fira de la Candelera MdR
- 2 de febrer -Tast de còctels i ginebres exclusives - 166 Fira de la Candelera MdR
- 1 de febrer - Tast “Maridatge
de cava i varietat de torrons”- 166 Fira de la Candelera MdR
- 31 de gener - Tast
“Maridatge de vins i dels formatges guanyadors de l’edició 2016
Fira St Ermengol”- 166 Fira de la Candelera MdR
- 30 de gener - Tast d’olis i varietats de
tomàquets i Tast de cerveses artesanes càrrec de BarcelonaBeer Festival - 166 Fira de la Candelera MdR
- 30 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 28 de gener - Curs de Coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei - 166 Fira de la Candelera
- 28 de gener - Jurat i dinamització del concurs de truites de la 166 Fira de la Candelera
- 26 de gener - Curs de Coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei - 166 Fira de la Candelera
- 25 de gener - Taller d'aprofitament alimentari al Mercat Municipal de Molins de Rei amb Espigoladors -166 Fira de la Candelera
- 24 de gener - Curs de Coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei - 166 Fira de la Candelera
- 23 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 21 de gener - Trobada amb blogs i visita a La Mostra de Sant Vicenç dels Horts
- 16 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 9 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 23 desembre - Rodatge col·laboració programa Cavalcada Reis TVBdn
- 19 desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 12 desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 6 desembre - Trobada amb blogs i visita a la Fira Puríssima de St Boi
- 28 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 26 novembre - Concurs i taller de flams al CC Montseny de Vic
- 21 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 17 novembre - Jurat del cartell de la 166a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei
- 14 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 7 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 5 novembre - Gravació exteriors programa cuina "Volta i Volta" especial Nadal
- 4 novembre - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" especial Nadal
- 27 d'octubre - Sopar de les Estrelles al MNAC de reconeixement de la gastronomia catalana
- 24 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 17 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 16 d'octubre - Visita institucional Aj MdR a la Fira de St Ermengol a la Seu d'Urgell
- 10 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 3 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 26 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 19 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 17 de setembre - Emissió del primer programa de "Volta i Volta" a TVBdn amb Carme Ruscalleda
- 12 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 6 de setembre - Jurat del concurs de "Tapes i Canyes" a St Vicenç dels Horts
- 5 de setembre - Inici de la tercera temporada a Ràdio Molins de Rei
- 18 de juliol - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (final temporada)
- 14 de juliol - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" amb Carme Ruscalleda
- 4 de juliol - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 29 de juny - Dinar Zarautz Taverna Vasca - Barcelona
- 28 de juny - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - farcell de salmó
- 27 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 21 de juny - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Arròs de llamàntol i de de confit d'ànec
- 20 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 13 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 7 de juny - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Ous amb chistorra i Ous amb foie
- 6 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 4-5 de juny - Fira del Mar a Calafell - Rossejat i gestió de xxss Aj Calafell
- 3 de juny - Preparació del còctel del sopar de fi de temporada Club Handbol Molins
- 31 de maig - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Steak tartar i tartar de tonyina
- 30 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 26 de maig - Assessorament en el disseny del tast Catalunya Experience
- 25 de maig - Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust
- 24 de maig - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Pop amb patates
- 23 de maig - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Fish & Chips
- 23 de maig - CreaTastPenedes 2016 a El Born de Barcelona
- 23 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 18 de maig - Tast xarel·los DO Penedès a l'Escola de Cuina de la Mireia Carbó
- 18 de maig - Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust
- 17 de maig - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Torrada de foie i poma
- 16 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 16 de maig - Inici gestió xxss Mostra Gastronòmica de Molins de Rei
- 9 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 2 de maig - Gravació programa de cuina "Volta i Volta" - Fricandó
- 2 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 2 de maig - Presentació de la 1a Mostra Gastronòmica de Molins de Rei
- 25 d'abril - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 18 d'abril - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 16 d'abril - Ponent a la xerrada sobre les imatges a les xxss al Saló de xxss de La Farga de l'H
- 16 d'abril - Cuina en directe a la Fira del Dia de la Terra de Rubí
- 12 Febrer - 1er Gastrofilms entorn a Pulp Fiction
- 25 Gener a 12 Febrer - Fira de la Candelera de Molins de Rei #tastoscandelera
- Gener - La Mostra a Sant Vicenç dels Horts
- 15 Febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 8 Febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 1 Febrer- Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 25 Gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 18 Gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 11 Gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
2015
- 17 de desembre - Assessorament i catering inauguració exposició "Taula d'hivern" (Museu MdR)
- 14 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (cuina de Nadal)
- 30 de novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (brous i caldo de Nadal)
- 25 i 26 novembre- Monogràfic sobre foie a l'escola Hofmann de Barcelona
- 23 de novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Lassanyes)
- 16 de novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (valoració Gastroterror)
- 9 de novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (coca salada amb moniato)
- 8 de novembre - Paella de peix i marisc per a la cosinada Raventós
- 2 de novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Gastroterror)
- 26 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (castanyada)
- 19 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (codonyat)
- 4 d'octubre - Visita guiada i tast de vins al celler La Vinyeta de Mollet de Perelada
- 28 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Mangonguilles amb sípia)
- 26 de setembre - Finalista al concurs de cuina per blogs de la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu
- 24 de setembre - Sessió de cuina en directe al DegustaBcn de la mà de Caldo Aneto
- 24 de setembre - Tast de vins amb en Juan Muñoz a la 35 Mostra de Vins i Caves de Catalunya
- 19 de setembre - Sessió de cuina amb amics a l'espai Boisà de Barcelona
- 18 de setembre - Paella d'arròs i carn per a la presentació del 34 Festival de Cinema de Terror
- 15 de setembre - Jurat al concurs de samarretes #panxabenplena
- 14 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (gelats i sorbets)
- 7 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (catàstrofes a la cuina)
- 20 de juliol - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (melmelada de fruits vermells)
- 13 de juliol - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (parmentier de patata)
- 6 de juliol - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (amanida alemanya)
- 3 de julilol - Emissió de la recepta Paella de carn i verdures al Club de Cuines de TV3
- 29 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Paella de carn i verdures)
- 15 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Fideuada)
- 8 de juny - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (cuina amb cireres)
- 25 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Gratinades)
- 22 de maig - Aparició al blog de Joan Jofra sobre cuines
- 17 de maig - Showcooking amb fideus i productes del Parc Agrari a Viladecans
- 16 de maig - Taller de flors comestibles a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
- 14 de maig - Jam Gastronòmica d'improvisació entre blogaires i cuiners a Viladecans
- 13 de maig - Cocteleria amb cervesa a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
- 11 de maig - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (cremes d'estiu)
- 8 de maig - 5a FiraTapa Viladecans
- 20 d'abril - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (tonyina)
- 15 d'abril - Col·laboració al blog Petit Pedagog sobre cuina amb nens
- 13 d'abril - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (carxofes)
- 30 de març - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (escalivada)
- 28 de març - Tast de ratafies a l'Ateneu Mulei
- 23 de març - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (mahonesa i allioli)
- 16 de març - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (fricandó)
- 15 de març - Col·laboració en directe al Via Lliure de Rac1 amb CatalanCuisine sobre el fricandó
- 9 de març - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (coure a la brasa)
- 3 de març - Cuina de Fricandó amb Antonella Speranza per al Via Lliure de Rac1
- 2 de març - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (cuina de calçots)
- 9 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (xató)
- 2 de febrer - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (gastrocandelera)
- 1 de febrer - #tastoscandelera amb varietat de vins de la DO Terra Alta
- 30 de gener - #tastoscandelera amb vins de la DO Terra Alta i caviar
- 30 de gener - #tastoscandelera professional amb una mostra de les novetats a la 35 Fira de Vins i Caves de la 164 Fira de la Candelera de Molins de Rei
- 29 de gener - #tastoscandelera de caves i bacallà cuinat de diferents maneres
- 28 de gener - #tastoscandelera de sakes
- 27 de gener - #tastoscandelera de vins i formatges
- 26 de gener - #tastoscandelera de varietats d'olis i degustació de diferents patates fregides
- 26 de gener - #tastoscandelera de cerveses artesanes
- 26 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (gastrocandelera)
- 24 de gener - Jurat al concurs de truites de la 164 Fira de la Candelera MdR
- 22 de gener - Curs de coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei
- 20 de gener - Curs de coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei
- 19 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (gastrocandelera)
- 12 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 12 de gener - Entrevista al programa "A Foc Viu" de Ràdio Montcada
- 5 de gener - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (Sorteig productes Cap d'any)
2014
- 29 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (croquetes amb sobrants)
- 22 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei (sorteig productes Nadal)
- 15 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 8 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 1 de desembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 24 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 17 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 10 novembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- Octubre / Novembre - Dinamització GastroTerror entre els restaurants, forns i pastisseries en motiu del XXXIII Festival de Terror de Molins de Rei
- 27 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 20 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 13 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 6 d'octubre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 29 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 29 de setembre - Cuina a l'esmorzar de forquilla per les matines del Camell de la Festa Major14 St Miquel (Molins de Rei)
- 26 de setembre - Sisena sessió i cloenda de les #jorgastrmdr14 amb Rest. La Peni
- 25 de setembre - Cinquena sessió de les #jorgastrmdr14 amb Forn / Pastisseria Arenas
- 24 de setembre - Quarta sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Samaranch Park i El Tast
- 23 de setembre - Tercera sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Matenoal i Cal Manyet
- 22 de setembre - Segona sessió de les #jorgastrmdr14 amb Carns David i Fogons & Sensacions
- 22 de setembre - Secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 20 de setembre - Cuina per a la festa de 40 anys #40nenes de la Glòria, Íngrid i Anna
- 19 de setembre - Presentació i dinamització de les X Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei. Primera sessió amb El Fumet i Pastisseria Cardona
- 15 de setembre - secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- 8 de setembre - inici secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
- Juny-Juliol Inauguració Mercat de la Constitució de Viladecans
- 2 juliol - Finalista al concurs de cuina de BonPreu-Esclat. Entrega de premis St Just
- 3 juny - PressTrip a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat amb demostracions i cuina
- 29 maig - TastandPost a L18 sobre els arrossos del Molí de Rafelet
- 18 maig - Fira de Sant Isidre de Viladecans:
- Showcooking sobre tècnica wok amb productes del Parc Agrari del Llobregat
- Tast de vins
- 17 maig - Fira de Sant Isidre de Viladecans:
- Jurat al concurs d'allioli
- Participació al showcooking d'arrossos i productes del Nou Mercat
- Tast de Gintònics
- 15 maig - Jam Gastronòmica / GastroJam entre blogaires i cuiners de Viladecans i Grup Cubat
- 14 maig - Conferència Josep Pàmies a l'Espai Gastronòmic del Cúbic de Viladecans
- 9 maig - 4a FiraTapa de Viladecans al Parc de la Mediterrània
- 3 d'abril - Visita a Alimentaria
- Març - Promoció gastronòmica de la 15a Carxofada - Sant Boi Degusta
- 22 març - Entrevista al programa "Pagesos de Ciutat" per a La Xarxa
- 1 de febrer - #tastoscandelera de vins de la DO Tarragona
- 31 de gener - #tastoscandelera professional amb una mostra de les novetats a la 34 Fira de Vins i Caves de la 163 Fira de la Candelera de Molins de Rei
- 31 de gener - #tastoscandelera de vins DO Tarragona amb tonyina fresca
- 30 de gener - #tastoscandelera sobre gintònics
- 29 de gener - #tastoscandelera sobre cava i varietats d'anxoves
- 28 de gener - #tastoscandelera de vins i formatges
- 27 de gener - #tastoscandelera de patates fregides amb diferents olis i cerveses
- 27 de gener - #tastoscandelera de cerveses artesanes
- 25 de gener - Jurat al concurs de truites de la 163 Fira de la Candelera MdR
- 18 gener - Cuina a la nit de cançó improvisada a l'Ateneu Mulei
- Cuina de la Fira de la Candelera per als esmorzars, dinars i sopars de l'Ateneu Mulei
2013
- 14 de desembre - Cuina a la nit de cançó improvisada del Mulei
- 16 novembre Inauguració Hortet del Baix
- 09 novembre - Sessió de cuina sobre papillotes al Mercat Municipal de Manlleu
- 06 novembre - Participació al Gran Recapte d'aliments
- 5 d'octubre - Descoberta del Delta del Llobregat i del Parc Agrari al #blogtripAMB
- 27 de Setembre - Sisena sessió de les #jorgastmdr13 - Forn / Pastisseria Arenas
- 26 de Setembre - Cinquena sessió de les #jorgastmdr13 - Restaurant Samaranch Park
- 25 de Setembre - Quarta sessió de les #jorgastmdr13 - Restaurant El Tast
- 24 de Setembre - Tercera sessió de les #jorgastmdr13 - Restaurant La Peni
- 23 de Setembre - Segona sessió de les #jorgastmdr13 - Pastisseria Cardona
- 21 de Setembre - Segon dia Cuina a Manlleu - Fira del Porc i la Cervesa
- 20 de Setembre - Presentació de les IX Jornades Gastronòmiques de MdR - Els Fogons de la Xirgu
- 30 de Juny - Segon sopar CUBAT a El Follia de Sant Joan
Despí
- 25 de Juny - Sopar al Restaurant Públic d'El Papiol convidat per Turisme del Baix Llobregat
- 13 de Juny - Sessió
del Taller de Cuina - Final de curs amb ulleres i croissants (descarregar el pdf de totes les sessions)
- 30 de Juny - Dinar
paella ecològica – Coop. de consum d'El Mulei
- 6 de Juny - Sessió del
Taller de Cuina - Arrossos II
- 30 de Maig - Sessió
del Taller de Cuina - Arrebossats II
- 23 de Maig - Sessió
del Taller de Cuina - Cuina a la sal
- 17 de Maig - Inauguració El Mulei a Molins de Rei
- 16 de Maig - Sessió
del Taller de Cuina - Pinxos
- 12
de Maig - Espai Gastronòmic a la Fira de St. Isidre de Viladecans
- 11 de Maig - Dia Sàpiens t de Tortosa. Cuina del del
renaixement
- 9 de Maig - Sessió del
Taller de Cuina - Fricandó i estofat de vedella
- 2 de Maig - Sessió del
Taller de Cuina - Cuscús
- 25 d'Abril - Sessió
del Taller de Cuina - Salses per a acompanyar carn
- 20
d'Abril - Jurat al concurs de receptes amb carxofes del Mercat de Pagès
C.Güell
- 18 d'Abril - Sessió
del Taller de Cuina - Bacallà
- 4 d'Abril - Sessió del
Taller de Cuina - Melmelades II
- 21 de Març - Sessió
del Taller de Cuina - Peix cru
- 14 de Març - Sessió
del Taller de Cuina - Mandonguilles (verdura, vedella i pollastre)
- 7 de Març - Sessió del
Taller de Cuina - Arròs I
- 28 de Febrer - Sessió
del Taller de Cuina - Postres casolans
- 21 de Febrer - Sessió
del Taller de Cuina - Llegums
- 14 de Febrer - Sessió
del Taller de Cuina - esquarterar conill i pollastre
- 7 de Febrer - Sessió
del Taller de Cuina - Ous al plat
- 5 de Febrer - Visita a
la Fundació Alícia entorn a la Ceba de Nargó
- 2 de Febrer - Cuina
per al tast
de cerveses artesanes a la 1a Fira del Mulei de la Fira de la Candelera
- 31 de Gener - Sessió
del Taller de Cuina - Truites I
- 24 de Gener - Sessió
del Taller de Cuina - Pasta I
- 18 de Gener
- Cuina en directe a
l’Espai Consum amb en Pep Nogué - Cítrics
- 17 de Gener - Sessió
del Taller de Cuina - Masses i bases
- 16 de Gener -
Presentació de Meteocuina
- 10 de Gener - Sessió
del Taller de Cuina - Sopes i Cremes
2012
- 20 de Desembre -
Sessió del Taller de Cuina - Cuina al microones
- 15
de Desembre - La última Recepta del 15 !!! - Aperitius per Festes
- 13 de Desembre -
Sessió del Taller de Cuina - Aperitius per festes
- 30 de Novembre – Promoció del Gran Recapte d’Aliments mitjançant “blogscontralafam”
- 29 de Novembre –
Sessió del Taller de Cuina – Cuina d’aprofitament
- 28 de Novembre –
Promoció de la campanya “Taula per a 7.000 milions” d’IO
- 27 de Novembre – Memòries
d’una cuinera – Magdalenes
- 27 de Novembre –
Sessió de “Cuina Magistral” amb Romain Fornell a l’Espai Consum
- 24 de Novembre – Mediatrip amb Bolets Petràs – Cacera de bolets amb blogaires
- 23 de Novembre – Cuina
de mercat a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Vedella
- 22 de Novembre –
Sessió del Taller de Cuina – melmelades
- 15 de Novembre – Inici
del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR – aperitius
- 14 de Novembre – La
Recepta del 15 - Bolets
- 12 de Novembre –
Presentació del llibre dels 20 anys del Semproniana. Cuina i Sopar
- 02 de Novembre –
Memòries d’una cuinera - Galetes
- 30 d’Octubre – Promoció del receptari “El Català als Fogons” de Plataforma x la llengua
- 29 d’Octubre –
Col·laboració a Ràdio Molis de Rei sobre la cuina de Tardor
- 16 d’Octubre – La
Recepta del 15 - Carabassa
- 12 d’Octubre - Jornada
de portes obertes de Castanya de Viladrau
- 29 de Setembre
esmorzar de forquilla amb els Amics del Camell
- 22
de Setembre – 1er dia Cuina a Manlleu a la Fira del Porc i la Cervesa
- Visita als horts de
la Cooperativa Sambucus
- Sessió de cuina en
directe al mercat de Manlleu
- Guanyador del concurs
de blogaires amb la categoria “Recepta Tradicional"
- 21 de Setembre - Cuina
en directe a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Cervesa
- 14 de Setembre – La
Recepta del 15 - Xocolata
- 12
de Setembre – La Recepta del 15 (agost) - Carabassons
- Juliol-Agost
– Entrevista a el num 480 de El Llaç de Molins de Rei
- 3 de Juliol – Presentació del Grec
Gastronomia amb blogaires
- 18 de Juny –
Presentació del disc “Al Punto” de Tremendamente – Receptes cantades
- 13 de Juny – Aparició a La Vanguardia
Digial – Secció participació(tengo un blog)
- 22
de Maig - Visita a la Fundació Miquel Agustí entorn a la Ceba de Nargó
- 18 de Maig – La Recepta del 15 –
L’Entrepà
- 11 de Maig -
Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei
- 08 de Maig – Entrevista a Ràdio
Molins de Rei
- 13
d’Abril – Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei
- 12 d’Abril – La Recepta del 15 -
Arròs
- 12 de Març – La Recepta del 15 –
Llenties
2011
- 24 de Novembre –Participació al Gran
Recapte d’Aliments mitjançant "blogscontralafam"
- 22 de Novembre – 4rt
xou de cuina de Nadal al Teatre Goya
- 15 de Novembre – LaRecepta del 15 -
Pa
- 16
de Setembre – LaRecepta del 15 – Escabetx
- 7 de Juliol- Entregadel premi com a
finalista a la dotzena edició del Concurs de CuinaBonpreu-Esclat 2011
“Receptes amb molt de gust”
- 26 de Maig – LaRecepta del 15 -
Carxofes
- 10 de Març –Aparició a “A cop de
click” de Rac1
- 17 de Febrer – LaRecepta del 15 -
Faves
- 06 de Febrer - Entrega del Premi del
concurs “Del mercat a la taula– Receptes de baix cost” Diputació de
Barcelona als Mercats Municipals.
Hola!
ResponEliminaSomos Ania y Jon, los editores de un blog international de viajes popular http://hitchhikershandbook.com/! Nos encanta la cultura catalana y quieremos promocionarla! Estamos buscando a un cocinero catalan para hacer un video de como preparar la paella catalana. El rodaje durará sólo un día en Barcelona.
Es una oportunidad para promocionar tu pagina web y tus habilidades excelentes en una pagina web internacional.
http://hitchhikershandbook.com/ tiene 15,000 visitas cada mes, ademas tenemos 5200+ seguidores en Twitter y 3800+ seguidores en Facebook.
Ponte en contacto si estas interesado! O si no, quizas podrias ayudarnos a encontrar a un@ :) Moltes gracies!
bona tarda
ResponEliminaVoldria tenir la recepta i proposcions de l'allioli de formentera amb oli lleit all i julivert es possible.? mmasc@coltscat.cat