24 de des. 2010

CRANCÓ / TXAKA

Un altre aperitiu "resulton" per els propers àpats amb familiars i amics típics d'aquestes dates.

Fa temps que a casa vam descobrir aquest aperitiu untable per a torrades i darrerament és un element imprescindible en els àpats que organitzen al Mulei. És en aquest entorn que l'han batejat amb aquest nom que resumeix molt fidelment l'essència d'aquesta barreja.

Ens caldrà: ceba tendra, barretes de cranc i maionesa


Un cop pelada la ceba només cal barrejar-ho tot junt sense afegir res més i triturar-ho fins a convertir-lo en una massa untable. La textura final amb més o menys trossos de ceba i cranc podeu adaptar-la al vostre gust.





4 comentaris:

  1. Anònim24/12/10

    Nen, quina bona pinta.
    Bones festes!
    David

    ResponSuprimeix
  2. molt bona la recepta... molt difosa a Molins, jejeje!!! jo li afegeixo una mica d'all... que li dóna un puntet... però la resta és igual!!! Per cert, no sé si ho sabies, però el pintxo aquest en euskera es diu txaka. Per contribuir a les curiositats... jejeje!

    ResponSuprimeix
  3. Sí noi! això a MdR té molta tirada.
    Em vaig assabentar del nom en euskera fa unes setmanes en un càtering però amb ou dur ratllat per sobre. Un detallet a tenir en compte!

    Una abraçada!

    Jordi

    ResponSuprimeix

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)