14 de gen. 2016

RESTAURANT SERGI DE MEIÀ A BARCELONA


Seria genial anar pel mon enllaçant gastrojuergas però l'agenda familiar no m'ho posa fàcil...tot i així, fa uns dies em va arribar una proposta que no podia refusar!


Gràcies a la campanya #OrigenGarraf de divulgació dels productes de la comarca vaig poder anar al Restaurant Sergi de Meià i degustar les seves creacions de "cuina absolutament de proximitat"

Curiosament aquest restaurant està lleugerament per sota del Verne i just per sobre del Bitxarracu...dos restaurants on he estat i que tots dos em van encantar. Així doncs, vaig fer un gastrohatrick en tota regla!



  
La seva trajectòria gastronòmica va començar de la millor manera possible, de ben petit i de la mà dels avis i mare. Com diuen per casa, qui ho té al néixer no ho perd al créixer!...i volià. 

Després de passejar-se per les cuines  més prestigioses i reconegudes ha optat per a oferir de primera mà cuina desacomplexada i compromesa amb el territori on tot, absolutament tot el que arriba a la taula te la seva història que aporta personalitat al plat. 

Aquí teniu un detall del que ens va preparar:


Patates de Vilanova de Meià, Oli verge extra La Vansa, sal de Gerri 
Crema de remolatxa amb picada i flors de fava
Espigalls, mongetes del ganxet de Can Casamada i botifarra negra
Mar i muntanya de cargols de punxa i terra amb xoriço, algues fumades i all de Belltall
 

Arròs de mar amb gamba de Vilanova
Sablé de nous, gelat de romesco i escarola
Trufa de xocolata i conyac
Galetes de mantega i canyella
Galeta de gingebre, panses i mantega (Glancestershire)

Sel·lecció de vins #origengarraf (detall de la Sílvia de ChupChupChup):

* Blanc Subur 2014, malvasía jove, aromàtica i floral de la bodega de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Jané Ventura 2014, malvasía molt fresca de la bodega Jané Ventura, on es cultiva des de 2005 en una petita vinya de Sant Pere de Ribes (Barcelona).
* Monembasia, un vi espumoso 100% malvasía jove, fresc, amable i amb baix contingut carbònic. Realitzat segons el Mètode Tradicional o “Champenoise” per la bodega de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Vin de licor Malvasía de Sitges, un vi dolç de llarg
 envelliment elaborat per la bodega de l' Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Carinyena 2012, vi fresc i elegant de la bodega Viladellops que estarà a la venda el proper mes de març amb una petita producció  de 280 apolles corresponents a la seva primera anyada.

D'esquerra a dreta, la Maria, la Sílvia, la Sílvia, la Rosa Mª, el Xavi, la Mònica i el menda


Carrer Aribau 106, 08036 Barcelona
T.93 125 57 10
sergi@restaurantsergidemeia.cat

Twitter: @Sergi_de_Meia / Instagram: @sergidemeia / Facebook: /sergidemeia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)