30 de jul. 2014

RESTAURANT L'ÀPAT DE MOLINS DE REI



ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat 





No hi ha millor manera de celebrar una cosa amb qui estimes menjant el que t'agrada. A casa funcionem així...tot acaba al voltant d'una taula i a Molins de Rei tenim la sort de tenir una bona oferta de restaurants on gaudir de la bona cuina amb productes de qualitat i amb un tracte excel·lent.


El Joan i l'Ester, ànimes del restaurant l'Àpat treballen apassionadament juntament amb els seus pares, amb una cuina senzilla, de proximitat i amb productes escollits minuciosament per a cada plat. El seu compromís amb el poble, la comarca i la cuina de proximitat els ha portat a col·laborar estretament amb el Parc Agrari i a formar part de Cubat, Associació de Cuina del Baix Llobregat.

A part de tot això, ens coneixem des de ben petits i hem compartit moments fantàstics als estius i a entitats de la vila...per tant, quan va arribar el dia i sense la infanteria a la vista, vam tenir clar que era el moment ideal per a fer-los la visita que teniem pendent.

Darrerament hem compartit aventures gastronòmiques al sopar Cubat, a la Jam Gastronòmica de la Fira de Sant Isidre de Viladecans, a Can Comas seu del Parc Agrari del Baix Llobregat... però ens faltava un àpat en tota regla i a casa seva!

Gràcies Joan i Ester pel suport i la proximitat d'aquestes setmanes!

Suc de tomàquet amb mozzarella i alfàbrega
Foie amb codonyat
Truita de ceba amb foie, peus de porc i parmesà
Cua de bou a la Bourguignon
Bacallà a la llauna amb cigrons d'Astorga
Mil fulls de maduixes amb nata
Si heu arribat fins aquí és segur que us ha agafat ganes d'anar-hi, oi? Us ho poso fàcil:


Telf  936 68 05 58 
Correu electrònic: restaurantlapat2000@gmail.com 


1 comentari:

  1. Anònim31/7/14

    Grans cuiners formen el grup Cubats. A nosaltres ens falta visitar com tu dius casa seva. Ho farem poc a poc, passat l'Agost i anirem a veure aquest i Cal Mingo, que tenim moltes ganes.

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)