12 de juny 2015

RESTAURANT COR DE MARINA A BADALONA

A Badalona estan de sort!!! Fa pocs mesos que ha obert un bar a La Rambla que en sentireu a parlar, n'estic segur...


Sóc de la quinta que durant aquest dos mil quinze fem quaranta anys i el Roger es va despenjar fa uns dies dient que ens convidava al nou local d'en Villoria, un col·lega del Cryptshow i el TAC que s'ha liat la manta al cap i que s'ha decidit a muntar aquest bar en format cooperativa - Beumaler, tu allà fliparàs! - em va dir el Roger amb cara de saber el que es deia... Doncs cap allà s'ha dit a fer un achuchon a la família terrorífica badalonina!

Sabeu que m'encanta cuinar i menjar i que en aquest blog parlo molt sovint d'emocions, percepcions més que no pas de receptes...doncs al Cor de Marina va ser molt més que un bon tiberi, en bona companyia i ta... Va ser una flipada en tota regla!!!

El cuiner Xavi Rovira converteix unes senzilles cassoletes, platillos i tapes en una autèntica festa. Cuina de mercat, cura del producte i passió als fogons...sembla senzill, oi? doncs no hi ha més!

Als que un cop llegit això penseu que segurament no n'hi ha per tant o que els hi faig la rosca perquè son col·legues cap problema, aneu-hi i jutgeu per vosaltres mateixos...la meva reputació no perilla amb aquesta recomanació ;-)

Així és com va anar:

Patates braves (amb salsa de la casa)
Pop amb patates i allioli
(plat típic badaloní...per a sucar pa!)
Txipirons en la seva tinta
Calamars a la romana
(arrebossat espectacular, cruixents i gens oliosos)
Navalles a la donostiarra
(fresques i amb una salsa espectacular) 
Musclos al vapor
(de roca i frescos...com ha de ser!)
Arròs negre especial del pirata
(amb allioli de la casa)
Xoricets a la sidra
Botifarró amb ceba cruixent i pinyons torrats
Gambes amb allada
(les millors gambes que he provat mai...de debò!)
Pa amb xocolata blanca i negra
(una delícia de contrastos per a acabar un àpat memorable)


1 comentari:

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)