28 d’abr. 2011

CUES DE RAP AL FORN

Els primers caps de setmana de bon temps impliquen també una adaptació dels hàbits culinaris. Tenim ganes de sortir i ve de gust aprofitar el dia i ens pot passar per alt el què, com i quan dinarem.

Un error previsible que vam tenir fa uns dies a casa però que vam salvar amb prou dignitat. La solució improvisada van ser unes cues de rap (que teníem congelades) al forn.




Ens caldrà: Quatre cues de rap, dos tomàquets, un gra d'all, un grapat d'ametlles i avellanes, oli, sal, pebre i un rajolí de soja.

Posem el forn a escalfar a temperatura màxima. Mentrestant, triturem tots els ingredients (menys el rap, clar) fins a aconseguir una textura ben fina. Posem el rap en una safata (si està descongelat millor, si no cal afegir un minutets més a la cocció final) i aboquem tot el que hem triturat a sobre el peix. Posem la safata al forn i afluixem la temperatura fins a 180º. Ho deixem coure uns 25' i llestos.  

Com que el factor temps ens apretava i la canalla estava famèlica, vam aprofitar l'estona de forn per a picar alguna cosa mentre paràvem taula i feiem una amanida generosa. Temps just per a enganyar la gana i preparar-nos per a un àpat de cap de setmana ideal per a sucar-hi pa!

Bona primavera a tothom!!




9 comentaris:

  1. glòria29/4/11

    Mmmmmmm! boníssimes! ens vam llepar els dits i hi vam supar pa!!
    no hi ha com tenir un home de recursos a la cuina

    ResponElimina
  2. Jo també tinc pendent de penjar unes cuetes de rap, és el meu peix preferit. Aquetes tenen molt bona pinta.

    ResponElimina
  3. Doncs per ser una recepta ràpida i amb la canalla "apretant" darrere us va quedar perfecta!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Sònia22/6/11

    Ei família Beumala!!!!!!!!!! Doncs buscant buscant què podia fer amb unes cues de rap, he trobat la vostra recepta i l'hem feta! ha sortit molt i molt bo, i també hi hem sucat molt de pa!
    moltes gràcies per la idea!
    Una abraçada ben forta a tots!
    S. llinàs

    ResponElimina
  5. Òstres Sònia!!! Què curiós trobar-nos per aquí....espero veure't sovint ;-))
    Abraçades també per a vosaltres...

    Jordi

    ResponElimina
  6. Anònim7/7/11

    Aprofitant uns dies de permís de paternitat, estic mirant de fer uns plats més elaborats que de costum.
    Per iniciar-me he optat per les cues de rap.

    No van fer la mateixa fila que les de la foto, però estic força content. Crec que em vaig quedar curt amb la soja i els fruits sexs. Prenc nota per la propera.

    Vitorí.

    ResponElimina
  7. Mariona17/2/12

    Apa Beumala! quin dinar de luxe! aviam si el provo un dia...

    Mariona

    ResponElimina
  8. pepito de los palotes24/11/13

    Hola

    ResponElimina
  9. Me dio grandes membrillos, y la receta que yo no soy feliz, me siento muy en juego! gracias de antemano
    Abordo un buena receta que ya ocupó un sitio como este http://le-couscous-marocain.com

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)