15 de set. 2015

OUS FERRATS AMB VERDURES I CARN


El relax estiuenc i les ganes de gaudir dels amics et porten a autoencigalades memorables!
Es feia tard, a la piscina quedàvem encara cinc famílies i ningú tenia el dinar fet i clar vam començar a parlar de menjar. Que si aquell cuina això, que si m'agradaria cuinar allò, que si un cop vaig veure fer... Entre el sol de la muntanya que ens havia escalfat massa el cap i les ganes de gastrojuerga que es respiren a l'estiu vam acabar ben embolicats amb un festival d'ous amb llit de la sort.

Tothom va anar a casa a buidar el rebost, vam comprar una mica de cansalada i xistorra i ens vam posar a treballar:

Vam fer servir: Patates, pebrot verd i vermell, ceba, mongeta seca, ous oli, sal i pebre

En primer lloc vam coure la carn, la vam treure i tallar a daus. Amb el mateix oli i una mica més d'oliva vam afegir les patates i verdures tallades i ho vam deixar coure a foc baix. Quan tot va estar cuit vam afegir de nou la carn i les mongetes i al cap de cinc minuts vam anar esclafant els ous que es van anar coent poc a poc. En poca estona teníem el dinar a punt i només calia separar cada ració amb una espàtula i servir. En total vam fer servir trenta ous!!!  

Com no podia ser d'una altra manera, la cosa va donar peu a una sobretaula magnífica. És el que passa quan comparteixes àpats amb amics.

Si ho voleu provar només cal que ho adapteu per a la colla que tingueu prevista i llestos!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)