31 de des. 2010

TIRETES DE MONIATO AMB SOJA



Un nou apertiu de darrera hora per a si el voleu aprofitar pel sopar de fi/cap d'any d'aquesta nit.

Es tracta d'un "snak" a base de filatejar moniatos i fregir-los amb oli d'oliva ben calent.

Un cop fregit i escorregut tot l'oli, cal salar-ho i afegir un raig generós de salsa de soja (quan més espessa millor).

Per a fer aquest aperitiu nomès ens caldrà: Moniatos, oli, sal i salsa de soja.



També es pot fer a daus o a mode de patata "xip".

Nomès em queda desitjar-vos un bon fi d'any i bons tiberis pel 2011 !!!




2 comentaris:

  1. Gràcies per enviar-nos aquesta recepta del teu arxiu! El toc de soja hi ha de quedar genial, apuntadíssim!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'agrada, per a les guarnicions jo els faig així ... però no els poso soja o sigui que em porto la teva idea a veure ... Segur que estan riquíssims
    un petonet

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)