25 d’oct. 2010

CANELONS AMB PEUS DE PORC, BOTIFARRA NEGRA I TÒFONA



Aquesta és la primera entrada del blog i he pensat que calia fer-ho amb tota la solemnitat.
Aquí teniu una creació de la qual n'estic molt i molt orgullós.....i val a dir que els comentaris de qui els han provat m'han fet pujar l'autoestima culinària pels núvols.
Aquí els teniu:

o Brou:
Ens caldrà: ...(llegeix més)



4 comentaris:

  1. Hamburguesa22/10/10

    Ummmmm!!!! Quina bona pinta!!! A veure quan els podem tastar!!

    ResponSuprimeix
  2. Carai nen!! Quin començament! Això no ho he provat jo eh!!? Sort i bon profit!!

    ResponSuprimeix
  3. Anònim25/10/10

    JA US PUC DIR QUE SÓN EXQUISITS, I AIXÒ QUE NO M'AGRADEN ELS PEUS DE PORC!

    ResponSuprimeix
  4. A mi també em van encantar!A partir d'aquell dia demano peus de porc quan vaig a fora a menjar!!!
    Gràcies Jordi per acabar amb un dels meus prejudicis alimentaris!

    ResponSuprimeix

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)