20 de jul. 2012

HAMBURGUESA D'OU I "QUICOS"




Quan entra una bossa de "quicos" a casa nostra és una bogeria. És de les poques coses que si no amagues i vigiles, et quedes sense.... 



Havíem sentit a parlar de l'arrebossat amb els "quicos" triturats i un dia ho vam provar sense un resultat gaire afalagador. Com que ens havia sobrat un pot amb aquella pols, ahir vam provar una altra manera de cuinar-los. L'hamburguesa d'ou i "quicos"!


 Per a fer-la, ens caldrà: Tres cullerades de "quicos" triturats, un ou, oli, sal

La manera de fer-la és com la truita d'arrebossat. En primer lloc batem l'ou, afegim el blat de moro triturat fins a tenir una pasta espessa, es fregeix com si fos una truita i llestos.

Aquest cop és fàcil, fàcil.... ;-)















Això mateix ho podeu fer amb una barreja de fruits secs o similar i és una forma deferent de menjar una truita. A la canalla aquestes coses els hi encanten....

Cap comentari:

Publica un comentari

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)