7 d’abr. 2015

RESTAURANT - AULA DEL CETT A BARCELONA

No soc gaire aficionat als concursos però si veig que no son de votació popular i que tot està a les mans d'un jurat miro de repescar alguna recepta del calaix i l'envio. 
Aquest va ser el cas del concurs de la revista cuina del mes de febrer on vaig guanyar un àpat per a dues persones al restaurant del CETT - UB Formació i Recerca en Hoteleria i Turisme amb les Mongetes pintades amb peus de porc i cansalada.
Aquest va ser el dinar que vam gaudir com mai!


Emmental amb pinyons
Broxeta de salmó, mango i espàrrec
Còctel de benvinguda
Preparació en directe de l'steak tartar
Steak Tartar
Raviolis farcits de carbassa, tòfona i salsa Perigord
Bacallà confitat amb pebrots viadé, espàrrecs verds i pil pil vermell 
Orada amb avellanes, gambes vermelles i vinagreta de bledes
Postre de Guiness
Mil fulls de xocolata i safrà
Dolços de final d'àpat
Com que tenim la sort de conèixer algú de per allà dins abans d'aquest tiberi em van portar a visitar les instal·lacions de l'escola on actualment hi ha més de mil alumnes. Una visita fascinant que em va deixar amb unes ganes boges de matricular a tota la meva canalla!!!


 


    A part de l'escola, el complex integra l'Hotel Alimara i el Restaurant Summum



Moltes gràcies a la revista cuina i a la Montse i tot personal del CETT que ens va acollir!


1 comentari:

  1. Quina maravella de plats, ha esta una delícia donar una volta pel teu bloc.
    T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)