1 de març 2012

LASANYA DE CARN


A la nostra família som molt aficionats a les macarronades de plat únic. Ens encanta posar-nos el plat a vessar i acompanyar-ho amb un bon tros de pa. Alguna vegada però, hem variat el format i hem fet lasanya amb el mateixos ingredients canviant només el tipus de pasta. Tot i que pels més petits és una mica més laboriós pel fet d'haver-ho de tallar, és una manera d'alternar els hàbits culinaris familiars. 




El sofregit el fem exactament igual en els dos formats i només variem els espirals, macarrons, tallarines o espaguetis per les làmines de torn.


Ens caldrà: ...(llegeix més)

5 comentaris:

  1. Uff! D'aquestes a casa mengem forces.
    La meitat la fem de carn i l'altra meitat de verdures. Albergínia, carbassó, ceba, pebrot, xampinyons, etc.
    No dic qui es menja la de carn i qui la de verdures, encara que, per curiositat, els nens sempre acaben provant la vegetariana.
    A poc a poc.

    Salut i felicitats Jordi.

    ResponSuprimeix
  2. Anònim2/3/12

    Ep! Aquesta la buscava,
    ja et diré com m’ha quedat.

    Fins aviat …

    Oriol

    ResponSuprimeix
  3. Anònim12/3/12

    Hola company, aquest vespre els faré la teva lasanya,
    Amb una mica més de verdureta ben picadeta i així no els sentiré rondinar, jeje!

    Oriol

    ResponSuprimeix
  4. Anònim11/10/12

    aquest cap de setmana ho provem!!!
    Regina

    ResponSuprimeix
  5. Anònim16/10/12

    Ara mateix m'hi poso, fa molt bona cara!!

    ResponSuprimeix

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)