4 de febr. 2011

RODÓ DE POLLASTRE FARCIT



Aquest cap de setmana és la 160 fira de la Candelera a Molins de Rei i toca un menú per a no atabalar-se gaire a la cuina. Cal deixar alguna cosa feta senzilla i que doni un bon resultat per a si s'acaben afegint convidats a darrera hora.

Us passo una recepta de pollastre farcit amb bacó i formatge estofat. Val a dir que podeu fer el mateix variant la carn i canviar-la per costelles o galtes de porc, fricandó o rodó de vedella, etc.

En aquest cas, el rodó de pollastre farcit és comprat (congelat) ja que es tracta de no destinar més hores del compte. Tanmateix si voleu fer-lo vosaltres, no té cap secret.

Ens caldrà:... (llegir més)

4 comentaris:

  1. Anònim4/2/11

    Ostres Jordi!!
    Ahir el vaig fer justament per deixar-lo fet per el cap de setmana, ja miro com el fas i ho comentem, és una de les meves especialitats.

    Moltes gràcies!!!
    Bona Fira!

    Sara

    ResponElimina
  2. Anònim14/2/11

    Bé Jordi,
    Ja l'he fet. Facilet, facilet.
    Gran comunicador, ja era hora d'algú que faci de la cuina una activiat senzilla i agaradable.
    felicitats i continua així.
    Citron

    ResponElimina
  3. Anònim18/2/11

    El pollastre farcit tot un èxit, tot i que la propera vegada li afagiré l'all i les pastanagues... perquè crec que ha quedat una mica "sosu"... però molt bó, el toc del vi blanc és fundamental!!

    Aby

    ResponElimina
  4. Anònim23/6/18

    Fundamental ?

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)