28 d’abr. 2011

CUES DE RAP AL FORN



Els primers caps de setmana de bon temps impliquen també una adaptació dels hàbits culinaris. Tenim ganes de sortir i ve de gust aprofitar el dia i ens pot passar per alt el què, com i quan dinarem.

Un error previsible que vam tenir fa uns dies a casa però que vam salvar amb prou dignitat. La solució improvisada van ser unes cues de rap (que teníem congelades) al forn.




Ens caldrà: ... (llegir més)



7 comentaris:

  1. glòria29/4/11

    Mmmmmmm! boníssimes! ens vam llepar els dits i hi vam supar pa!!
    no hi ha com tenir un home de recursos a la cuina

    ResponElimina
  2. Jo també tinc pendent de penjar unes cuetes de rap, és el meu peix preferit. Aquetes tenen molt bona pinta.

    ResponElimina
  3. Doncs per ser una recepta ràpida i amb la canalla "apretant" darrere us va quedar perfecta!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Sònia22/6/11

    Ei família Beumala!!!!!!!!!! Doncs buscant buscant què podia fer amb unes cues de rap, he trobat la vostra recepta i l'hem feta! ha sortit molt i molt bo, i també hi hem sucat molt de pa!
    moltes gràcies per la idea!
    Una abraçada ben forta a tots!
    S. llinàs

    ResponElimina
  5. Òstres Sònia!!! Què curiós trobar-nos per aquí....espero veure't sovint ;-))
    Abraçades també per a vosaltres...

    Jordi

    ResponElimina
  6. Anònim7/7/11

    Aprofitant uns dies de permís de paternitat, estic mirant de fer uns plats més elaborats que de costum.
    Per iniciar-me he optat per les cues de rap.

    No van fer la mateixa fila que les de la foto, però estic força content. Crec que em vaig quedar curt amb la soja i els fruits sexs. Prenc nota per la propera.

    Vitorí.

    ResponElimina
  7. Mariona17/2/12

    Apa Beumala! quin dinar de luxe! aviam si el provo un dia...

    Mariona

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)