ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
No soc gaire aficionat als concursos però si veig que no son de votació popular i que tot està a les mans d'un jurat miro de repescar alguna recepta del calaix i l'envio.
Aquest va ser el dinar que vam gaudir com mai!
|
Emmental amb pinyons |
|
Broxeta de salmó, mango i espàrrec |
|
Còctel de benvinguda |
|
Preparació en directe de l'steak tartar |
|
Steak Tartar |
|
Raviolis farcits de carbassa, tòfona i salsa Perigord |
|
Bacallà confitat amb pebrots viadé, espàrrecs verds i pil pil vermell |
|
Orada amb avellanes, gambes vermelles i vinagreta de bledes |
|
Postre de Guiness |
|
Mil fulls de xocolata i safrà |
|
Dolços de final d'àpat |
Com que tenim la sort de conèixer algú de per allà dins abans d'aquest tiberi em van portar a visitar les instal·lacions de l'escola on actualment hi ha més de mil alumnes. Una visita fascinant que em va deixar amb unes ganes boges de matricular a tota la meva canalla!!!
Moltes gràcies a la revista cuina i a la Montse i tot personal del CETT que ens va acollir!
Quina maravella de plats, ha esta una delícia donar una volta pel teu bloc.
ResponEliminaT'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com