ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
No soc gaire aficionat als concursos però si veig que no son de votació popular i que tot està a les mans d'un jurat miro de repescar alguna recepta del calaix i l'envio.
Aquest va ser el dinar que vam gaudir com mai!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipqme7gxuA_CzbjvXAmyUDyS1VnswFEHwMLLLv5A6l4hzUE_7nMBln8oN4JrARQEbGnIZMMsF8QAM-nQYNgDBzlDgI5wVLpVHQk9gffluAkWIG6QNTEyMOC8YWXUWZ8_w_j6oiGIFXyMMS/s1600/CETT+(53).jpg) |
Emmental amb pinyons |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ4nDUJ9Pa3elfe9F8slZjUOzuceFEaKFhJFYSljihJWoUoGu6uX3fKdurzEDQNnS8IwuukLuHoFFtkZwUzXEfOrEehh0Bw1p1LEbCV3lwss7uBoaycvruemHmERv4qXTN5-fmXPAxB6M3/s1600/CETT+(56).jpg) |
Broxeta de salmó, mango i espàrrec |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFylCPnpelJ9wEBQQXNvtuqbZjQhYi-a2lJO1495OAmt6_1NA2PcIvNHFc6x1Ws2Ku5jXQN8hvw5TJcJXC0O8CCFJJuoVQkNyUGvkZJUSozRLGy6uQtVXhd6Yn1z2TH5hMFOEFj-Rym6mk/s1600/CETT+(58).jpg) |
Còctel de benvinguda |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhv_S9X9hQ8tIA2XopQw2MRJa7K-tdzbYnJ5icX_nUYE2GUyPzNGSsMFPkvj_4-vs3St-Swb6qm_YecyIvGO-oE90yLGi3VY6UaPvZ5Ptv4H5FZQgfD0GK3TtSec7VHaH3Ghq228lq7enMA/s1600/CETT+(62).jpg) |
Preparació en directe de l'steak tartar |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2AwNTIOUx7t1IU3Pld4pGVtJTy8rkvSaAA2rd4DqyEMStcEmnoPNuHbFuRt93s_9uzHZsrZTBKOP3rB_cDNWP9gmOEbZGHknMuEAYnQfVahykUhyphenhyphenVpMO8uuIi9raceCYFgQ8Ny-jNUI2h/s1600/CETT+(66).jpg) |
Steak Tartar |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCLHuMfF7qnKwTG5QzH5u95y_Lue_Sjt9VfMBmPc8iGzBx-hantpMbSMi6MxlXWaDJxhcPkmNjTq1ilOhMflWjapqNDhiCVQyBal6JTQC63i2CRIdWjqK6JT6TOLwlOYHvwnWuzqO0HOCr/s1600/CETT+(67).jpg) |
Raviolis farcits de carbassa, tòfona i salsa Perigord |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUyV0StsDUTxOZAO1u3P9tmAVI7BfCGJEzf8cxqC6bvKx1czWEbGfjidehzwzW5AUwFIwPQzCg0F93Q8FF8TSW6E7wOPFgYE44cH-K6SLAJgZlttyrB35Iaj7AnOjT5HWivRNMee7BX_pI/s1600/CETT+(71).jpg) |
Bacallà confitat amb pebrots viadé, espàrrecs verds i pil pil vermell |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEievBJ8UTMOHi8N94c7wMPEm3DcuOy-qbmqYHhyR8iFVqwix5-kz_Ji4M01DgshcNr1TtvfIRhEGXL71BiHwLLy2Ku2audtqNmnnFT_aBMgsvJoxZfU2xm90UrZFAl-cOh9LMUYej-DNB7-/s1600/CETT+(74).jpg) |
Orada amb avellanes, gambes vermelles i vinagreta de bledes |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJjb-orpr0pxVRRFHsIva888QuJunErX_qy_JhPY8NOga0MNflL9xG-h7FB4Ii_SBdnhqcgzPv5hyTh32vCJti_esZuTTjvjGoJhCYFtOmF_wfvgVx6Hx-qQvJTTqWuO5lpcFdf8RU-60O/s1600/CETT+(77).jpg) |
Postre de Guiness |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4hSnBaDBUP5AqTgTr7SV103QOu4ehSD36-EAQBwu1fp45KxjXOcUbjZHDY1YFBp5SzfB7zOCAcGKdlG3sl-49NS3nRSqm3w8J5nu_GxrUMo8F0Y00f0cuF4t_Pt0CRlJO72-jY3-R4IGP/s1600/CETT+(79).jpg) |
Mil fulls de xocolata i safrà |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjya3C5hUp7DZ70LkBEGbJbO6HFQlSQIoxBw8nSRwACjpZ7JXtr0-635sNhOmZUxWH88Fr1u9-rifH-Mfz2y58R42ZISdVsHDyWoeTPLrxMwe62W6947a6Zw1m1qIbCkSGmdDC0GD6Ucelb/s1600/CETT+(81).jpg) |
Dolços de final d'àpat |
Com que tenim la sort de conèixer algú de per allà dins abans d'aquest tiberi em van portar a visitar les instal·lacions de l'escola on actualment hi ha més de mil alumnes. Una visita fascinant que em va deixar amb unes ganes boges de matricular a tota la meva canalla!!!
Moltes gràcies a la revista cuina i a la Montse i tot personal del CETT que ens va acollir!
Quina maravella de plats, ha esta una delícia donar una volta pel teu bloc.
ResponEliminaT'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com