18 de gen. 2013

METEOCUINA



Aquesta setmana estem de subidón....

Després de mesos treballant'hi  finalment dimecres va sortir a la llum Meteocuina!!! 

Un bon dia la Mònica i jo ens va emocionar parlant de la meteorologia i la cuina...i allà va començar tot. 

Per a sintetitzar, el projecte és:
1.- Escollir un producte desconegut per nosaltres (...i per la molta gent en general) propi d'un territori concret.
2.- Esbrinar coses sobre el producte en qüestió (història, curiositats, producció, receptes, situació actual, condicions meteorològiques necessàries, evolució de la mèteo a la zona, condicionants climàtics, etc...).
3.- Concertar visites i entrevistes amb agents implicats (productors, científics, habitants de la zona, comerciants, cuiners, venedors).
4.- Explicar tot el que hem viscut entorn al producte al blog. 

La metodologia és "estirar el fil" i a veure on ens porta tot plegat... No és un estudi científic ni antropològic de res! és explicar el que ens esbrinem....

Això fa gairebé un any que ho estem fent i primer havia de ser un llibre però finalment hem optat pel bloc. Ja tenim tota la chicha feta fins a finals d'abril entorn a la ceba de Nargó. Ara estem treballant amb altres productes i el cap ens bull d'idees i propostes.

Però no cal atabalar-se. De moment ho hem fet públic i la resposta ha estat brutal. Mogollón de seguidors al FB i al TW, moltíssimes visites, comentaris d'ànims i felicitacions varies...però si encara no ha començat!!! la pressió està servida...

Us convido a entrar-hi, xafardejar-ho i si us està bé, seguir-nos.

Si voleu comentar alguna cosa també ens podeu escriure a meteocuina@gmail.com

Res, que ja descansarem quan ens morim!!!



5 comentaris:

  1. Sort amb el nou projecte! Ja tinc curiositat per llegir el tema del primer post ;-)

    ResponElimina
  2. Ja tinc ganes de llegir la primera entrada!! Si la benvinguda m'ha semblat genial les expectatives per la "xixa" estan servides! Ho fareu genial! Petons GS! ;)

    ResponElimina
  3. Caram, quin nou blog més interessant! Ja t'aniré visitant, que sempre m'agrada coneixer coses noves del territori
    Petons
    Isabel

    ResponElimina
  4. El món és dels que viuen amb intensitat i fent allò que els agrada. Enhorabona Jordi, et seguirem.
    Nani

    ResponElimina
  5. Gràcies Montse...estem una mica nerviosos però!!!

    Nunix, milions de gràcies!!! gent agraïda com tu fan pujar la moral però ja saps que diuen...zero expectatives, zero frustracions hehehehe

    Isabel, ja m'han dit que t'agrada voltar i menjar bé!!! a veure, a veure....

    Nani, ja descansarem quan ens morim, no??? hi ha masses coses impressionants al nostre voltant per a quedar-nos aturats. ;-)

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)