26 de jul. 2011

GELATS DE IOGURT


Aquesta època no ens traiem la canalla de la cuina. És el que passa quan vols que comencin a apreciar textures i gustos d'ingredients i receptes - pare, et vull ajudar. Què puc fer? - diuen entrant a la cuina com esperitats. El més complicat de tot, és que volen cuinar tots tres alhora!... Tot i que el més gran ja comença a arrebossar, fer truites i remenar olles fumejants, amb els altres ens limitem als postres tot i que a mi,  no és el que més em motiva.

Fa uns dies, havíem de fer gelats com fos. Va haver-hi una revolta infantil amb aquesta demanda i calia desenterrar els estris de torn per a calmar els ànims.

Com que no estava previst, vam haver d’improvisar amb el que teníem per casa (allò que anomenem "La cuina de la sort", que vol dir que amb sort trobes alguna cosa per cuinar i fer el que tens pensat).

A l'hort hi tenim un quantitat de menta espantosa, des que varem instal·lar el rec per degoteig no ha parat de créixer i ocupar testos buits. L'altre cosa que vam trobar va ser un préssec d'Ordal força madur.

Per la resta vam fer servir: un pot de nata líquida, dos clares d'ou, un iogurt natural, dos tasses de sucre i ho vam barrejar tot una bona estona. Això ens va servir per als dos tipus de gelats previstos. En el cas del de préssec, varem afegir el préssec triturat a la barreja i llestos. Per la menta, vam fer una infusió generosa i en n’abocarem una tasseta juntament amb quatre fulles crues triturades.

Els dos gelats han quedat dolços, cremosos i gustosos..... i la canalla contenta, clar!

Una abraçada i bon estiu!!!



3 comentaris:

  1. Nosaltres en vam fer de iogurt de pruna, la cuina de la sort sovint és la més emocionant! ;)

    ResponElimina
  2. Anònim26/7/11

    Visca la cuina de la sort! M'alegro que els tres petits t'hagin animat a fer gelats... i no et preocupis per la data! Nosaltres encantats!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Anònim31/7/11

    Que magnificos helados¡¡ Y que imaginación la tuya. La menta me encanta y si es el melocotón, creo que es mi fruta preferida. Te deseo un buen verano. Saludos

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)