ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Els aniversaris rodons tenen coses fantàstiques i quan es tracta dels quaranta anys la cosa es torna espectacular!!!
La meva família va assegurar el tanto regalant-me un bon tiberi a Can Jubany i com que ens van deixar agafar menús diferents vaig tastar de tooooot.
Un d'aquells àpats que fan història...aquí va el nostre sopar:
|
L'hometage al porc:
la nostra llangonissa, cruixent de careta i cornet d'escuma de cansalada
|
|
L'hort portat a taula
amb pastanaga, remolatxa i còdols de formatge blau i pruna
|
|
Coca de foie, figa caramel.litzada i amanida de contrastos |
|
La seva versió de
l'amanida Waldorf
|
|
Amanida de tomàquet
de l'hort amb mató de cabra i figues
|
|
Carpaccio de ceps
amb foie i nou tendra
|
|
Ou cuit a baixa
temperatura amb verdures de l'hort, rossinyols i "migues" de
sobrassada
|
|
Moll de l’os de
vedella a la brasa amb ostres
|
|
L’arròs sec
d’espardenyes amb brou d'escamarlans
|
|
Arròs cremós de
gamba de Palamós
|
|
Garrí confitat i
rostit cruixent amb chutney de pinya, mango i pera
|
|
Cansalada amb
espardenyes i puré de coliflor
|
|
Ventresca
de tonyina "Toro" a la brasa amb contrastos |
|
Colomí de sang
rostit amb el seu canapè i farcellet de col
|
|
selecció
de formatges catalans |
|
Postres
de cítrics i textures
|
|
Amanida de fruites
naturals amb suc de taronja i sorbet de mango
|
|
Versió de nata amb maduixes |
|
La seva versió
del pijama
|
|
El seu "Babà" de brioix amb vainilla al rom cremat i gelat de nata |
|
Festival de postres |
uau, un sopar per recordar tota la vida! És que quaranta només es fan un cop!
ResponEliminaEl meu pare en va fer 70 i, casualitats de la vida, també ho va celebrar a can Jubany :)
Van tenir la sort d'estar a la taula de la cuina, i tota l'experiència els va encantar.
Òstres sí...vam veure la taula de cuina! ha de ser genial.
EliminaCan Jubany és un lloc fantàstic per a celebracions sonades
Abraçades