ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat
A Badalona estan de sort!!! Fa pocs mesos que ha obert un bar a La Rambla que en sentireu a parlar, n'estic segur...
Sóc de la quinta que durant aquest dos mil quinze fem quaranta anys i el Roger es va despenjar fa uns dies dient que ens convidava al nou local d'en Villoria, un col·lega del Cryptshow i el TAC que s'ha liat la manta al cap i que s'ha decidit a muntar aquest bar en format cooperativa - Beumaler, tu allà fliparàs! - em va dir el Roger amb cara de saber el que es deia... Doncs cap allà s'ha dit a fer un achuchon a la família terrorífica badalonina!
Sabeu que m'encanta cuinar i menjar i que en aquest blog parlo molt sovint d'emocions, percepcions més que no pas de receptes...doncs al Cor de Marina va ser molt més que un bon tiberi, en bona companyia i ta... Va ser una flipada en tota regla!!!
El cuiner Xavi Rovira converteix unes senzilles cassoletes, platillos i tapes en una autèntica festa. Cuina de mercat, cura del producte i passió als fogons...sembla senzill, oi? doncs no hi ha més!
Als que un cop llegit això penseu que segurament no n'hi ha per tant o que els hi faig la rosca perquè son col·legues cap problema, aneu-hi i jutgeu per vosaltres mateixos...la meva reputació no perilla amb aquesta recomanació ;-)
Així és com va anar:
Patates braves (amb salsa de la casa) |
Pop amb patates i allioli (plat típic badaloní...per a sucar pa!) |
Txipirons en la seva tinta |
Calamars a la romana (arrebossat espectacular, cruixents i gens oliosos) |
Navalles a la donostiarra (fresques i amb una salsa espectacular) |
Musclos al vapor (de roca i frescos...com ha de ser!) |
Arròs negre especial del pirata (amb allioli de la casa) |
Xoricets a la sidra |
Botifarró amb ceba cruixent i pinyons torrats |
Gambes amb allada (les millors gambes que he provat mai...de debò!) |
Pa amb xocolata blanca i negra (una delícia de contrastos per a acabar un àpat memorable) |
Quina pintaaaa!!!
ResponElimina