ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat
En un d'aquells sopars que fem menys sovint del que ens agradaria amb amigotes vam anar a parar al KIBUKA al rovell de l'ou del barri de Gràcia de Barcelona. Un restaurant japonès esplèndid amb tocs de cuina mediterrània. Aquí us deixo un resum del tiberi que ens vam regalar:
YAKI-SOBA Fideus amb vegetals i carn amb salsa japonesa |
SPICY-TUNA Tonyina i mahonesa picant |
HOT PHILADELPHIA ROLL Arrebossat i fregit, farcit de salmó, crema de formatge, ceba i alvocat
THAI-URAMAKI
Recobert de cruixent. farcit amb tempura de llagostí, espinacs, y carabassó
|
EDAMAME Mongetes verdes de soja salades |
MEXICÀ-URAMAKI Recobert d'alvocat i salsa chipotle picant, farcit de ceviche de salmó amb jalapennyo, ceba i crema de formatge |
TEMPURA DE VERDURES |
FOIE |
TRUFAS JAPONESES 2 de té verd i 2 de sake |
Ostres quin festival!
ResponElimina