19 de gen. 2015

164 FIRA DE LA CANDELERA DE MOLINS DE REI

ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat 




Estem a les portes de veure i viure una de les transformacions socials més impactants del nostre país. Una transformació que afecta a tots el que us pugueu imaginar d'un poble! Els propers 30, 31 de gener i 1 de febrer més de 1000 expositors, paradistes i firaires, rebran aproximadament a 500.000 persones amb un àmplia oferta de productes i activitats. Es sense cap mena de dubte, la fira més gran a l'aire lliure que es celebra a Catalunya. 
És, la Fira de la Candelera de Molins de Rei!!!









A part de passejar i firar-vos de tot també teniu una pila d'activitats entorn a la gastronomia que estic segur que us entusiasmaran on destaco l'espai de "menjar de carrer / foodtrucks" on podreu trobar a Caravan Made, Eureka street food, Mr. Frank and the butis i Caravan Made Vermuteria!!! 


Aquí teniu algunes de les activitats:

Els cursos gratuïts de coradella, el plat típic de l'esmorzar de traginers:

El concurs popular de truites

Els tastos i maridatges

Concurs de tast per parelles


Concurs de coradella per a restaurants i establiments de plats cuinats


Premi al millor vi DO Terra Alta que marida amb la Coradella 2015

Concurs de planter




A més, hi ha prevista la participació de blogaires gastronòmics als diferents tastos i activitats. Si sou blogaires i hi voleu participar, envieu un correu a gastronomia@expogestio.com !

Edició 2014 de la Fira de la Candelera

1 comentari:

  1. Un reportatge molt xulo, quina bona fira! T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
    Una abraçada!

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)