Fa uns dies vaig rebre una proposta sorprenent que em va fer molta il·lusió: dinamitzar un taller de cuina a la recent inaugurada Federació Obrera de Molins de Rei!!!
Els que porteu temps vagarejant per aquí i els que em coneixeu personalment sabeu que soc un temerari... i no només a la cuina! per això, aquest tipus de reptes em fan pujar l'adrenalina i l'autoestima culinària a sac. Tot un repte que no podia defugir!!!
Aquest taller és el primer cop que es fa al nou Centre Cívic i Cultural amb una cuina nova, un nou model de gestió, noves il·lusions, nou públic potencial i...nou tallerista! Perquè això serà un taller i no pas un curs o una classe, entre altres coses, perquè jo no soc cuiner, clar!
![]() |
La sala del taller amb la cuina al fons |
Tinc moltes ganes d'estar davant d'un grupet de gent amb ganes de passar-ho bé i aprendre coses noves cuinant!!!
Apa doncs, si us voleu i podeu apuntar....us espero amb els braços oberts!
Breu apunt sobre la Federació Obrera:
![]() |
Façana de la Federació Obrera |
L'edifici forma part de la Xarxa d'Espais de Memòria de Catalunya del Memorial Democràtic i acull l'exposició "La Federació Obrera de Molins de Rei: els valors del moviment obrer" entre altres serveis municipals i seus d'entitats molinenques.
Felicitats, Jordi!! T'ho passaràs la mar de bé, ja ho veuràs! Jo fa 3 anys que imparteixo cursos de cuina i conserves a la UES i ens ho passem súper bé! Els alumnes, per aquest tipus de tallers, acostumen a ser molt agraïts i hi posen molta uil·lusió, atenció i esforç! Ara recomenço amb cursos d'aprofitament pel consell comarcal. Ja ens aniràs explicant les teves aventures culinàries, no??? Petons.
ResponEliminaUau, això sí que és tot un repte! Però estic segura que anirà súper bé i que entre tots gaudireu d'unes tardes culinàries magnífiques. LLàstima que Molins de Rei em caigui una mica lluny, que si no... je je je...
ResponEliminaPer cert, ningú em deia clofi des dels meus anys d'Institut! :)
Apa Beumix quin repte!!! Quina il·lusió! Segur que t'ho passaràs genial i no cal dir que ho faràs de conya!
ResponEliminaPerquè la logística familiar en aquest horari és un caos... que sinó m'agradaria molt venir-hi!
Felicitats mestre! Petons! ;)
Òstres Jordi, quin repte tan gratificant!!!
ResponEliminaFa quatre dies que ens vam conèixer i que parlavem que de la nostra aventura blocaire era personal, sense pretensions... i ara... tu a un curs i jo participant en una tertúlia de Catalunya Ràdio.....
uff, ufff, ufff.
Molins no em queda lluny, però per anar cada setmana... ho veig difícil... haurà de fer-te gravar i penjar el vídeos al bloc per a que et veiem tots.
Felicitats! Aquestes noticies fan encara millor la experiència de tenir un blog :)
ResponEliminaJa ens informaràs de com evolucionen els tallers :))
Carari Marina...això no ho sabia! com mola...em sembla que haurem de xerrar més sovint heheheh
ResponEliminaSí, Clofi, sí...tothom té un passat! ara va i la Nuni em diu Beumix. Quines coses, eh? però és diver!!
Marga, no és el mateix sortir per catràdio que fer un taller, no fotem! De fet vaig estar col·laborant a onafm al programa "calents i contents" ehem...però anava d'una altre tema...
Starbase, sort demà amb les patates!!!
Abraçades a tots i totes
molta sort! I té raó la Marina, les persones que assisteixen en aquest tipus de taller són molt agraïdes. Tant si és per públic adult com infantil, o familiar.
ResponEliminaJa saps què voldràs fer?
Moltes felicitats Jordi!! Amb la passió que li poses a la gastronomia de ben segur que vindran més tallers a partir d'aquest :D Ja ens explicaràs l'experiència. Una abraçada @flavorcook!!
ResponEliminaSaboroses! Gràcies pels ànims....ja us explicaré què tal! Farem dependent de les expectatives dels inscrits però farem bàsicament cuina domèstica amb estris actuals i provant per grups variants d'una mateixa recepta per exemple.
ResponEliminaXavi, gràcies pels ànims!!