Qualsevol àpat familiar a casa nostra, per petit i informal que sembli genera un merder impressionant a la cuina. La canalla, de set, nou i onze anys, cada cop afina més amb escurar el plat, posar-lo al rentaplats i endreçar les seves coses de la taula però el dia que fem suc de taronja natural la cosa es desmadra una mica...
Com amb les torrades, les pizzes i els ous ferrats...tothom vol fer el seu i això converteix la cuina en una autèntica bojeria. Algun cop he explicat que un bon dia vaig decidir que si els nanos em demanaven fer alguna cosa a la cuina, no els diria mai que no i així anem, gestionant per torns el caos cítric del dia.
Un cop fets els sis sucs, perquè un va anar tot per terra de tan ímpetu espremedor, teniem una burrada de mitges taronges buides i una quantitat brutal de polpa que havíem anat buidant del filtre. La pell de la taronja amb una pila va anar directe a l'organic però amb la polpa, que sovint em menjo a cullerades, vaig decidir fer una altra cosa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW355qh3lXkfVRw2z9rYkcZ0zUFPybuGlHTV-73UboNSh40Ml89hPJaGtWGWPMaI-rbt24bynsdQMi0mpSflOP2o3GPBH3iEhab43-Cc9UXCkzGs48L0TXJDfcl2Bj5ea-UPJUBZVq5OnK/s1600/DSC_4624.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNnnp16N9CHA1LGE9NrNWdn8pDfTSx1RSYMUAmQ9otJz6Jw9OCnQHJBIhYeFZ4F3rsJ6mfNOCwVMkKHYy_Ui3ldKYR0XCKAUVmXLiC240A6oZ4IrGcCZElx8aJ1NY7o_Q95E44SHoB45pD/s1600/DSC_4625.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHflGLi40Uy8Y7nGkWRq8yxC5Y3p9wtEcjWRnuFpIyfsSr98SkmAv6MZ7z8FCxHemAS-bvm0V1MtjBqyuBTA2C2u7tLRGcvOfV0IpGH_bltnkmU5ZevYItdn1lMyP1u_52JfZNQx6DCObK/s1600/DSC_4627.jpg)
Aquesta melmelada és una mostra més que a la cuina beumalista, quan es llença alguna cosa és perquè realment no se'n pot fer res més...i m'encanta que els nanos ho visquin així! No en va, una de les pitjors coses que ens pot passar a taula és ser titllat de "finolis"...hehehe
Per cert, si us agrada la melmelada un pèl amarga, afegiu una mica de la pell de la taronja tallada a tires ben finetes o bé ratllada. I si preveieu que us durarà força a la nevera, afegiu un bon raig de llimona.
Arreveure a tothom!!!
Un aprofitament fantàstic per acabar gaudint d'una melmelada boníssima. I ecològica i tot, dius? Jordi, els teus fills que bé que s'ho passen, i a més, amb productes de qualitat!
ResponElimina