Aquest cap de setmana és la 160 fira de la Candelera a Molins de Rei i toca un menú per a no atabalar-se gaire a la cuina. Cal deixar alguna cosa feta senzilla i que doni un bon resultat per a si s'acaben afegint convidats a darrera hora.
Us passo una recepta de pollastre farcit amb bacó i formatge estofat. Val a dir que podeu fer el mateix variant la carn i canviar-la per costelles o galtes de porc, fricandó o rodó de vedella, etc.
En aquest cas, el rodó de pollastre farcit és comprat (congelat) ja que es tracta de no destinar més hores del compte. Tanmateix si voleu fer-lo vosaltres, no té cap secret.
Ens caldrà:... (llegir més)
Ostres Jordi!!
ResponEliminaAhir el vaig fer justament per deixar-lo fet per el cap de setmana, ja miro com el fas i ho comentem, és una de les meves especialitats.
Moltes gràcies!!!
Bona Fira!
Sara
Bé Jordi,
ResponEliminaJa l'he fet. Facilet, facilet.
Gran comunicador, ja era hora d'algú que faci de la cuina una activiat senzilla i agaradable.
felicitats i continua així.
Citron
El pollastre farcit tot un èxit, tot i que la propera vegada li afagiré l'all i les pastanagues... perquè crec que ha quedat una mica "sosu"... però molt bó, el toc del vi blanc és fundamental!!
ResponEliminaAby
Fundamental ?
ResponElimina