![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvMfxnrnF4rICrykQxpL4Gq5WgwkV_HAKI763Rpo4yXvAIP8WlxVVNPaEcVYIQ2NoVc8Ys6eQz-_qqXHbYHiPFBPeHdLVLWjmjC7U60MzmCFWfRisteryvzmpjF9H4JCd_GKbmz4QBhN00/s400/llaminera+de+porc+(11).jpg)
Total, que apareix el Lluís amb una caixa i el menjar per a quatre receptes, a part de xerrar de menjar i cuina, vam arrencar amb una conversa informal i propera d'aquelles que no tens pressa per a que acabin. Com no podia ser d'una altra manera, quan va haver marxat vam decidir provar la primera de les receptes: la llaminera amb pasta de full.
És tan simple com agafar la llaminera, untar-la amb paté al gust (fines herbes, pebre, etc..) i afegir-hi bacó (si son talls cal embolcallar-ho i si son tires, les enganxem amb l'ajuda del paté). Un cop embolicat ho pintem amb ou batut i enfornem durant uns 25' a 170º.
L'endemà vam provar un lluç fresc amb salsa d'alfàbrega...espectacular i encara més simple que aquesta llaminera. A més, ho van fer tot absolutament tot la Glòria i la canalla amb la recepta i els ingredients que ens havia donat el Lluís. No va fallar!!! però ja us ho explicaré un altre dia...
Bona!
ResponEliminaGràcies Marina!
EliminaFantàstic Jordi, ho provaré amb el bacon. Espero la recepta del lluç!!
ResponEliminahehehehe, aviadet, avidadet Cristina!
EliminaPerò no sé què en vaig fer de la foto....glups.