La producció de carabassons a l'estiu pot arribar a dimensions sobrenaturals i clar, cal gestionar-los abans que es facin malbé. Aquests dies em plouen carabassons d'horts de família i amics a manta i, a part de la crema de verdures de torn, haig de buscar maneres de donar sortida a tanta carabassonada!
En una foto d'instagram de la @samarsa vaig veure que havia fet un carpaccio....L'univers versàtil i pràctic del carpaccio s'obria davant meu mandolina en mà!
Encara tenia tomàquets secs macerats amb oli de Petràs i vaig decidir tunejar la idea de la Sandra canviant la vinagreta i afegint un tros d'aquest tomàquet fort i gustós.
Aquest plat només té dos coses importants a tenir en compte. El primer és que el tall del carabassó ha de ser fi i sencer i el segon és que s'ha de servir bonic...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRncEsH91MneQ-X03SJHpUlm0T8hbLEgaziWR2oYPpHMJCcFsfsdkXEmP2s6axSQMU5G8P0F94aIXui7NyusR3VYhGv2t753hC1-P9X5ITHFY7uwEP7ze0KwLgs0MdQ_1gGHAY6MeFCd-Q/s200/DSC_2865.jpg)
Amb aquesta foto només em vaig ventilar mig carabassó i formava part d'una taula amb diverses propostes a mode "sopar informal d'estiu" que si no els fem ara, ja em direu...Ara em toca pensar què fer amb la resta que encara tinc a la nevera!!!
Ja t'ho dic jo... regalar-los! Jo estaré encantada de ser una ONG carbassonera i del teu excedent carbassonil fer-ne truites, cremes, carpaccios, graellades, ... el que calgui! ;) xD
ResponEliminaBromes a part (o no... :P) t'ha quedat una presentació preciosa i penso que aquest tomàquet li va de perles! Petons Beumix!
A les famílies nombroses ens molen aquests regalitus, oi Nuni???
ResponEliminaHa quedat prou apanyadet el plat, no?
hehehehe
T'ha quedat un plat preciós! Molt apanyat! ;)
EliminaI sí... ens encaaaanten aquests regals! :)
Petonarros!
Menjar el carabassó en carpaccio és tot un descobriment!! fa poc vaig fer una amanida amb formatge i el resultat em va agradar molt, la provaré també amb tomàquets secs (que m'encanten i els poso a tot arreu!!)
ResponEliminaEl plat t'ha quedat moníssim! Encara que si li poses més "ones" pots apanyar el carbassó sencer al plat! jajajaja
ResponEliminaTot un descobriment el carpaccio, m'alegro que t'hagi agradat
Ah, i també estic disposada a rebre carbasson excedents xD
Petonets
Sandra
Quina bona pinta que fa Jordi !! Ummmmm
ResponElimina