2 de des. 2016

70a FIRA PURÍSSIMA A ST BOI


ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat 





Als que ens agrada rondar pel món de fira en fira, el desembre ens dona la benvinguda d'una forma molt especial...Arriba La Puríssima de Sant Boi, sorprenentment una de les poques fires que es fan entre setmana i que allibera el dissabte i diumenge del calendari. Sense perdre la seva essència, aquesta edició 2016 mira també cap al món gastronòmic integrant diferents espais de tast, cuina en directe, etc...

Aquí us faig un resum del que hi podreu trobar i si us hi deixeu caure, igual concidim fent un mos o un beure pel carrer...xiuleu i qui sap!






Fira gastronòmica
És un dels principals atractius per als visitants. El dia 6, al matí, per només 2 euros (tiquets als casals), podreu fer l'esmorzar de pagès tradicional. 



El Mercadal Gastronòmic, al centre històric de la ciutat, inclou diferents propostes que barregen gastronomia i cultura. Hi podreu fer "terrassing", tastar vins i caves i diferents especialitats de les food trucks, adquirir productes artesans i gaudir d'uns interessant programació musical. 

La restauració local oferirà diferents menús de Fira a l'estand Degusta. Els restaurants Cal Vitus, El Pou de la Beleta i Marianorena oferiran un menú amb receptes santboianes antigues. 

Les postres estan reservades per als fadrins, el dolç típic de la Puríssima, que enguany estrena una nova imatge promocional.

Fira de Nadal

El pessebre tradicional, a la plaça de l'Ajuntament el pessebre artístic, a l'església de Sant Baldiri i el planter són espais tradicionals que us preparen per a la rebuda del Nadal.

A més, a la Fira de Nadal, al pavelló comercial, a les botigues obertes al llarg del recinte firal i al Mercat d'Art Jove trobareu tots els complements nadalens per guarnir la llar.

 


Fira familiar
Els nens i les nenes són un dels col·lectius de visitants que gaudeix més de la Fira.
El programa d'activitats els ofereix una amplia varietat a l'Espai familiar del parc de la Muntanyeta.
Hi haurà un taller de granja, que us permetrà obtenir el "diploma de granger", i altres activitats i espectacles.

Carpa fresca 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)