16 de set. 2016

NOVA TEMPORADA NOVES AVENTURES: VOLTA I VOLTA TV


Si sou dels que us perdeu per les xarxes socials i em seguiu en alguna haureu vist que darrerament surten coses d'un nou programa de televisió...doncs sí, així és, ara us explico.

Resulta que tinc uns col·legues que treballen a la Televisió de Badalona i feia temps que els hi rondava fer algun programa de cuina...així talcual, sense matisos ni concrecions. Tot just ara farà un any en vam començar a parlar però com que amb un cosa així no t'hi poses per poc i jo ja anava molt liat vaig declinar fins que al cap d'un temps em va començar a semblar que podia acabar sent una cosa chula. 

Jo ja havia passat per l'experiència del Cuines de TV3, les sessions de cuina en directe a BCN Degusta - Aneto i a la Fira del dia de la Terra a Rubí, la col·laboració amb el via Lluire de Rac1, la secció setmanal de les dues darreres temporades a Ràdio Molins de Rei...Total, que no se dir que NO, ras i curt...!!!

En poc temps vam tenir la cuina muntada a les instal·lacions de Tot Decor i en Ferran i el Juanillu es van posar en cos i ànima a la gràfica, estil i tota una bateria de feines i conceptes que no entendré mai però que fan que un programa de teli quedi guapo, ja m'enteneu. 



Ha estat un dels encants d'aquest projecte...que jo m'he limitat a aspectes molt concrets de la gestió, del tracte amb col·laboradors, de la presentació i la revisió de continguts. La resta és mèrit d'aquest parell i d'en Sergio, ànima de Tot Decor. 



He tingut la oportunitat de conèixer grans cuiners fent allò que més m'agrada...cuinar plegats! Només per això ja ha valgut la pena 

Es una sensació estranya perquè això ho vam estar gravant d'abril a juliol i el bombazo és ara al setembre...quan ja fa gairebé mig any de la primera gravació!!!  

Bé, la qüestió és que a partir del 17 de setembre, els dissabtes a les 15:00 i els dilluns a les 13:30 podeu veure els programes per TV Badalona o quan vulgueu al nostre canal del youtube. Jo ja ho he gaudit...ara a vosaltres a veure què us sembla ;-)

Facebook //  Twitter //  Instagram


1a Temporada Setembre – Desembre 2016

1 CARME RUSCALLEDA (Som Gastronomia)
Còctel de sake, cava i maduixes
Dissabte 17 de setembre 15:00
Dilluns 19 de setembre 13:30

2 XAVI ROVIRA (Cor de Marina)
Coca de foie
Dissabte 24 de setembre 15:00
Dilluns 26 de setembre 13:30

3 CÉSAR FERNÁNDEZ (Can Mario’s)
Paella de Llamàntol
Dissabte 1 d’octubre 15:00
Dilluns 3 d’octubre 13:30

4 OCTAVI TORRES (La Canija)
Ajoblanco
Dissabte 8 d’octubre 15:00
Dilluns 10 d’octubre 13:30

5 DAVID PUIG (Can Frai)
Tàrtar de tonyina
Dissabte 15 d’octubre 15:00
Dilluns 17 d’octubre 13:30

6 JUAN A CAPEL (Esfera Gastrobar)
Ous amb chistorra
Dissabte 22 d’octubre 15:00
Dilluns 24 d’octubre 13:30

7 QUIM JANER (Can Quim)
Farcell de bacallà amb cireres
Dissabte 29 d’octubre 15:00
Dilluns 31 d’octubre 13:30

8 MARC GRIVÉ (La Donzella de la Costa)
Pop amb patates
Dissabte 5 de novembre 15:00
Dilluns 7 de novembre 13:00

9 XAVI ROVIRA (Cor de Marina)
Fricandó
Dissabte 12 de novembre 15:00
Dilluns 14 de novembre 13:30

10 OCTAVI TORRES (La Canija)
Peix amb patates
Dissabte 19 de novembre 15:00
Dilluns 21 de novembre 13:30

11 JUAN A. CAPEL (Esfera Gastrobar)
Pèsols amb botifarra
Dissabte 26 de novembre 15:00
Dilluns 28 de novembre 13:30

12 MARIO COMIN (Can Mario’s)
Paella d’ànec confitat i foie
Dissabte 3 de desembre 15:00
Dilluns 5 de desembre 13:30

13 DAVID PUIG (Can Frai)
Tàrtar de vedella
Dissabte 10 de desembre 15:00
Dilluns 12 de desembre 13:30





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)