21 de nov. 2014

EL GRAN CHEF / UN TOQUE DE CANELA

ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat 


Un cop més, arriba el Film and Cook a Barcelona i un cop més no hi he pogut anar... bé, ni a aquest festival ni al cine en general des de fa moltíssim!

Estem en l'etapa més plena, activa i entregada de la vida social dels nanos i lluny de renunciar a veure pelis sobre cuina, vaig estar remenant i em vaig trobar amb: 

SIK-GAEK - El Gran Chef (veieu-la aquí).

És una pel·lícula de Corea del Sud que narra la rivalitat entre dos cuiners que es disputen l'herència i la reputació culinària seva i dels seus avantpassats.

Dura aproximadament dues hores però és distreta i feta sense pretensions. Per passar una bona estona gaudint de la cuina i el cinema d'altres parts del món. 


Us deixo l'enllaç al cast i sinopsis

Si sou dels que us engaxeu fàcilment als programes de cuina de la tele, us recomano aquesta peli on la cuina compromesa sempre triomfa!!!



Una altra pel·lícula que no podeu deixar escapar és Un toque de canela  una història entranyable entre un avi, propietari d'una botiga d'espècies i el seu net. Passats els anys el net reviu la seva infantesa i tot cobra forma com el primer dia. Una història emotiva i simple i complexa com la vida mateixa!  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)