Segur que molts de vosaltres teniu la sensació que gran part dels mondongos i juergues de l'any tenen lloc durant el mes de juny!!! Si és així, doneu-vos un respir i continueu llegint, encara que sigui per teràpia...si no és el vostre cas, gaudiu de la vostra esponjada agenda i seguiu també en el post ara que us ho podeu permetre.
En el més del "final de tots els cursos" va tenir lloc també el del Taller de cuina bàsica que vaig començar al mes de novembre. Han estat uns mesos molt intensos on hem barrejat la teràpia de grup, personal, cuina, riures i àpats. Tota una experiència que m'ha fet créixer a tots nivells i que he compartit amb tots vosaltres principalment via fèisbuc per a no bloquejar el blog amb coses del taller:
Ara però, és el moment d'ensenyar-vos el que hem fet!!!
Podeu descarregar-vos el pdf amb totes les receptes (tot i que algunes ja ronden pel blog...)
Abans però, vull agrair molt sincerament a Lékué, Maset, Petràs, La Tavella que hagin col·laborat en el taller!!!
Aquest és l'índex de tot plegat:
1er
Trimestre - Novembre
|
|
15
|
Aperitius:
* Crema d’anxoves
* Txaka
* Tiretes de
moniato
|
22
|
Cremes dolces:
* Codonyat
* Compota de
peres
* Melmelada de
taronja i poma
|
29
|
Cuina d’aprofitament:
* Timbal d’arròs
* Timbal de
cigons
|
1er
Trimestre – Desembre
|
|
13
|
Aperitius per festes:
* Amanida
travessada
* Llitera de
patata, ceba i cansalada
* Boles de
formatge
|
20
|
Cuina al microones:
* Pastisset de
truita
* Lluç al vapor
|
2on
Trimestre – Gener
|
|
13
|
Sopes i Cremes:
* Caldo de
verdures
* Crema de
carabassó
* Crema de ceps i
moixernons
|
17
|
Masses:
* Pa bàsic
* Creps
|
24
|
Pasta casolana:
* Gnocchis
* Tallarines
* Salsa pesto i salsa
carbonara
|
31
|
Truites:
* De ceba tendra i botifarra negra
* De calçots,
carxofes i xampinyons
* De ceba tendra
i sobrassada
|
2on
Trimestre - Febrer Cap de Setmana 2 i 3 Fira Candelera
|
|
7
|
Ous
al plat:
* Volcà d’ou al
vapor
* Ou al forn
* Ou estrellat
|
14
|
* Esquarterar,
tallar i filetejar Pollastre i conill
|
21
|
Llegums:
* Llenties
estofades
* Faves a la
catalana
* Crema de
mongetes
|
28
|
Postres:
* Panacotta amb
engrunat i melmelada
* Capritx de
xocolata
* Pastís bàsic
|
2on
Trimestre – Març
|
|
7
|
Arròs:
* Risotto
d’espàrrecs
* Risotto de
bolets
|
14
|
Mandonguilles:
* De vedella i
formatge
* De bledes i
formatge blau
* De pollastre i
pernil
|
21
|
Peix cru:
* Steak tàrtar de
salmó amb mango
* Tàrtar de
tonyina amb romesco
|
3er
Trimestre – Abril
|
|
4
|
Melmelades:
* De maduixot
* De mandarina
|
18
|
Bacallà:
* Bacalhau à bràs
* Bacallà
confitat
|
25
|
Salses i cremes:
* Salsa barbacoa
* Crema de
formatge blau
* Salsa de vi
negre
|
3er
Trimestre – Maig
|
|
9
|
Vedella:
* Estofat de
vedella
* Fricandó
|
23
|
Cuina a la sal:
* Llom a la sal
* Orada a la sal
|
3er
Trimestre – Juny
|
|
6
|
* Arròs a la
cassola mar i muntanya
|
13
|
* Dolços
|
Osti nen, realment és un recull espectacular! Enhorabona per la feina feta i compartida. Gràcies crack!
ResponEliminaPetons
Sandra
Gràcies Sandra...pagaria per un recull de la bordeta!!!! ;-)
Elimina