Les nous de macadàmia amb parma les
vaig descobrir en un aperitiu que per motius laborals vaig haver d’anar, (va ser
la única cosa que va valer la pena d’aquella jornada laboral) des d’aleshores
que ho faig servir sovint en àpats més aviat formals.
Degut a la nostra conjuntura familiar sortim en comptades ocasions a menjar
fora de casa i quan ho fem, ens costa baixar a la capital. Som molt de poble,
ja veieu... Però un dels pocs cops que hem anat a Barcelona per a fer un bon àpat
va ser precisament al restaurant Casanovas i és d’aquells que costen d’oblidar
tan pel tracte com pel tipus de carta. Estan a la vora de la meva
feina i hi vaig anar a parar un xic per casualitat. Aquest cop em va sortir bé...
Ahir vaig constatar que son ells mateixos que gestionen els diferents
espais gastronòmics d’El Grec i per això auguro una molt bona acollida per a
aquesta nova etapa. Val a dir que l'entorn ofereix un ambient acollidor, tranquil i fins i tot romàntic.
No tendeixo a participar en esdeveniments presencials amb altres gastroblocaires per incompatibilitats d'horaris però ahir, coses de l'estiu, l'Oriol i jo ens vam quedar sense canalla ni obligacions. Ja se sap, quan no es pot, no es pot... però quan sí que es pot, a per totes!!! i ahir ens va sortir bé....
Gràcies especialment a l'Òscar i a la Nati per les atencions i acollida!
Hola Jordi! Moltes gràcies a tu per apuntar-t'hi i per compartir la bona estona amb nosaltres!! I espero que hi hagi altres coincidències presencials més endavant!!! :D
ResponElimina