24 de gen. 2017

166a FIRA DE LA CANDELERA - Molins de Rei



Torna la Fira de la Candelera de Molins de Rei amb gastronomia per a parar un tren!!!
Tastos, maridatges i experiències per a tots els gustos, nivells i butxaques

El torn de la DO convidada aquest any és per la Conca de Barberà i descobrirem quin dels seus vins mariden millor amb la coradellal guanyadora del concurs de restaurants 2017 i farem un tast de "Trepats" gratuït per a que pugueu iniciar-vos en els vins d'aquest territori

Aquí us deixo el programa de tastos i més avall el detall de cadascun d'ells:











A la vegada, es tronen a fer cursos gratuïts per a que aprengueu a fer el plat típic de traginers de la Fira... la Coradella!








Com a novetat d'aquest any podeu venir també a la sessió de cuina en directe sobre "cuina d'aprofitament" on aprendreu trucs, consells i bones pràctiques per a no malbaratar el menjar a les vostres cuines!

I per 6è any consecutiu el Mercat Municipal organitza el cap de setmana previ a la Fira un concurs popular de truites amb tres categories per als més tradicionals, els més innovadors i els petits de casa.


Ja veieu...una Fira amb moltes activitats abans, durant i després del cap de setmana 4 i 5 de febrer!!!









2 comentaris:

  1. Quin goig que pogueu tenir l'oportunitat de totes aquestes fires i activitats....a mi m'agafen massa lluny!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noia...país petit però amb grans distàncies! Algun dia acabem coincidint, ja veuràs! ;-)

      Elimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)