Aquesta setmana
estem de subidón....
Després de mesos
treballant'hi finalment dimecres va sortir a la llum Meteocuina!!!
Un bon dia la Mònica i jo ens
va emocionar parlant de la meteorologia i la cuina...i allà va començar
tot.
Per a sintetitzar,
el projecte és:
1.- Escollir un
producte desconegut per nosaltres (...i per la molta gent en general) propi
d'un territori concret.
2.- Esbrinar coses
sobre el producte en qüestió (història, curiositats, producció, receptes,
situació actual, condicions meteorològiques necessàries, evolució de la mèteo a
la zona, condicionants climàtics, etc...).
3.- Concertar
visites i entrevistes amb agents implicats (productors, científics, habitants
de la zona, comerciants, cuiners, venedors).
4.- Explicar tot el
que hem viscut entorn al producte al blog.
La metodologia és
"estirar el fil" i a veure on ens porta tot plegat... No és un estudi
científic ni antropològic de res! és explicar el que ens esbrinem....
Això fa gairebé un
any que ho estem fent i primer havia de ser un llibre però finalment hem optat
pel bloc. Ja tenim tota la chicha feta fins a finals d'abril entorn a la ceba
de Nargó. Ara estem treballant amb altres productes i el cap ens bull d'idees i
propostes.
Però no cal
atabalar-se. De moment ho hem fet públic i la resposta ha estat brutal.
Mogollón de seguidors al FB i
al TW, moltíssimes visites,
comentaris d'ànims i felicitacions varies...però si encara no ha començat!!! la
pressió està servida...
Us convido a
entrar-hi, xafardejar-ho i si us està bé, seguir-nos.
Si voleu comentar
alguna cosa també ens podeu escriure a meteocuina@gmail.com
Res, que ja
descansarem quan ens morim!!!
Sort amb el nou projecte! Ja tinc curiositat per llegir el tema del primer post ;-)
ResponEliminaJa tinc ganes de llegir la primera entrada!! Si la benvinguda m'ha semblat genial les expectatives per la "xixa" estan servides! Ho fareu genial! Petons GS! ;)
ResponEliminaCaram, quin nou blog més interessant! Ja t'aniré visitant, que sempre m'agrada coneixer coses noves del territori
ResponEliminaPetons
Isabel
El món és dels que viuen amb intensitat i fent allò que els agrada. Enhorabona Jordi, et seguirem.
ResponEliminaNani
Gràcies Montse...estem una mica nerviosos però!!!
ResponEliminaNunix, milions de gràcies!!! gent agraïda com tu fan pujar la moral però ja saps que diuen...zero expectatives, zero frustracions hehehehe
Isabel, ja m'han dit que t'agrada voltar i menjar bé!!! a veure, a veure....
Nani, ja descansarem quan ens morim, no??? hi ha masses coses impressionants al nostre voltant per a quedar-nos aturats. ;-)