13 de nov. 2012

BLOGS CONTRA LA FAM i +

Molts de vosaltres ja hi compteu i n'esteu al corrent perquè sou gent informada, senzilla, honesta, solidària, sensible i activa...uns cracks vaja!

Però per a si un cas, us recordo que una pila de blogs gastronòmics col·laborem en el Gran Recapte d'aliments no només fent la nostra aportació sinó també, fent-ne difusió. 

Així doncs, recordeu que el proper 30 de Novembre i 1 de Desembre hi haurà la nova edició 2012 on podreu  fer arribar les vostres aportacions (bàsicament llegum, conserves de peix, oli o lleta qualsevol dels més de 700 punts de recollida que son possibles gràcies a la col·laboració  de deu mil voluntaris, una festassa, vaja!


L'any passat uns gastroblogaires motivats ja ens hi vam posar i com que l'experiència va ser espaterrant, aquest any més i millor!!!! Per tant, el dia 30 de Novembre penjarem simultàniament una recepta amb llegum, conserves de peix, oli o llet als més de 62 blogs participants a hores d'ara. 

Els dies posteriors, trobareu tot el recull al blog de blogs contra la fam.

Si teniu un blog o coneixeu algú que li pot interessar participar, seguiu l'esdeveniment al fèisbuc on només hi haureu de penjar la recepta. 

No seria just acabar aquesta entrada sense fer apologia també de les iniciatives d'abast local que  son tan necessàries, útils i vitals com les de gran format. 

Dissabte passat dia 10 de Novembre va acabar el termini de la campanya iniciada per Càritas Molins de Rei i la botiga Tràfecs Camina (fb) on també es recollien aliments de primera necessitat. 
295 kg d'aliments recollits i entregats a Càritas MdR

Estarem atents a noves iniciatives que aquestes noies van molt embalades...Felicitats guapes !!!!

... i a col·laborar tothom, va!





7 comentaris:

  1. Tots hi podem fer alguna cosa, oi? Molt bona, la iniciativa de Tràfecs Camina!!! I gràcies a tu per fer-ne difusió. Petons

    ResponElimina
  2. Molt ben explicat! I tant que col·laborarem! Endavant amb aquestes iniciatives que fan que la vida de moltes persones que estan patint pugui ser una mica més fàcil.

    Petons Beumix!

    ResponElimina
  3. Eps, gràcies pel recordatori! Jo l'any passat hi vaig participar i ho vaig trobar molt bonic!

    Ens veiem!

    ResponElimina
  4. Com no podia ser d'una altra manera els cuiners de Can Misèries també col·laboren en el gran recapte el dissabte dia 1 estarem a la porta d'un dels supermercats de Barcelona recollint aliments. Encara falten 2000 voluntaris per poder recaptar 1400 tones d'aliments. Els voluntaris treballen un torn de 3-4 hores apunteu-vos al web. Pel que fa a la iniciativa que ens proposa en Jordi no en teníem n'idea si podem ens hi apuntem.

    ResponElimina
  5. Ja tinc la data ben anotada a l'ageda ;)
    Per cert, el guisat de vedella a la cocote, sensacional!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Gràcies Marina!! Aquestes noies del Tràfecs Camina son la bomba!!! lo que yo te diga ;-)

    hahahahaha Nunix, si gairebé tot ho he tret del teu post...ho poses amb rintintín, oi??? hahahah

    Doncs Gemma, t'hi esperem!!! no ho dubtis...

    Can Misèries sempre un pas per davant del populatxo!!! quins cracks! ara només us falta fer alguna coseta i penjar-la...va que podeu amb això i molt més!!! ;-) ciao guapos!

    Ja ho se Gemma, ja...que a tu no se t'escapa res de res!!! i gràcies!
    ;-)

    ResponElimina
  7. Jajajaja! NO ho deia pas amb rintintín!! ho he trobat molt ben explicat! Així que m'has copiat... goita'l ell! ;)

    ResponElimina

Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)