tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post5026289735696238781..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: LLOBARROS AL FORNJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-4250074033315043802012-10-03T17:12:58.149+02:002012-10-03T17:12:58.149+02:00Tens raó Pilar, tot depèn de com de gruixudes tall...Tens raó Pilar, tot depèn de com de gruixudes tallis les patates...també hi ha gent que les escalda primer. A més fent-ho com dius el peix queda un punt cru i personalment el trobo més gustós. <br />M'encanta que et quedis per aquí Pilar...així anem comentantJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-3633068018794898502012-10-03T16:01:18.411+02:002012-10-03T16:01:18.411+02:00He arribat a la teva cuina des d'un altre blog...He arribat a la teva cuina des d'un altre blog i m'hi quedaré, sols un comentari d'"una molt atrevida amb la cuina" però sense la teva experiència. Jo poso les patates una estana al forn i el llobarro 20 minutets, sense cap tall al llom, la llimona la poso entre la ventresca. és una forma. PilarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-1456960097156049802011-06-21T21:47:44.242+02:002011-06-21T21:47:44.242+02:00Això s'ha de provar!!
Si em queden amb la mei...Això s'ha de provar!!<br /><br />Si em queden amb la meitat de bona pinta que els teus,ja em conformo.<br /><br />LourdesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-47001654699706520022011-06-20T17:26:56.470+02:002011-06-20T17:26:56.470+02:00Segur que van quedar uns llobarros deliciosos, el ...Segur que van quedar uns llobarros deliciosos, el peix al forn m'encanta!!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-85818840638933891032011-06-20T12:20:48.860+02:002011-06-20T12:20:48.860+02:00Sí, tens raó!! s'ha d'anar vigilant per a ...Sí, tens raó!! s'ha d'anar vigilant per a que no es cremi, sobretot que no s'enganxin les patates.<br /><br />Una abraçada i gràcies!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-46820528694279609582011-06-20T11:52:38.441+02:002011-06-20T11:52:38.441+02:00Muy buenas las lubinas Jordi! y si són salvajes to...Muy buenas las lubinas Jordi! y si són salvajes todavia mejor a mi siempre me han gustado más que las doradas encuentro su sabor más parecido al besugo!<br />Ara que 40min de forn m'ha semblat una mica massa! tot i que depen molt del forn i del pes de les peces en questió! de todos modos seguro que estaba delicioso! un saludo.Romescairehttps://www.blogger.com/profile/04110430761694530046noreply@blogger.com