tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post3969473514974576947..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: TAST DE CERVESES ARTESANESJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-45325481267669599822013-03-12T10:31:31.942+01:002013-03-12T10:31:31.942+01:00Marina, sí que tenia pinta banquet sí...la gent qu...Marina, sí que tenia pinta banquet sí...la gent que passava per allà flipava!!! hehehe<br /><br />Tranquis Sandra, Friquicuiners forever!!! la propera no te la perds!<br /><br />Veus Nunix, si haguessis vingut hauries provat els callos, conegut al Litus i t'hauries fotut les botes amb el tast...ehehehehe<br /><br />Sí Gemma sí...els merders "son lo mío!"<br /><br />I tant Isabel!!! vaig haver d'esprémer la meva imaginació culinària!<br /><br />Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-83676621422397511432013-02-18T17:26:16.321+01:002013-02-18T17:26:16.321+01:00Quina feinada tans plats i maridar-los amb la cerv...Quina feinada tans plats i maridar-los amb la cervesa corresponent, segur que tot estava bonissim!<br />IsabelEls fogons de la Isabelhttp://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-10286250476581669022013-02-14T16:20:30.237+01:002013-02-14T16:20:30.237+01:00Ets el rei ficant-te en bons merders, quina respon...Ets el rei ficant-te en bons merders, quina responsabilitat preparar el jalar per maridar les cerveses, i per 15 persones!<br />Però ja veig que te'n vas sortir molt bé ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-30578990294169493372013-02-14T01:18:35.175+01:002013-02-14T01:18:35.175+01:00Ostres quin munt de propostes! No sé amb quina em ...Ostres quin munt de propostes! No sé amb quina em quedaria!! Bé sí... amb totes! Jajajaja!<br />Els teus plats boníssims, però... i els callos? On paren??<br />Definitivament haig de conèixer el Litus! Quina passada de pans!!!<br />El proper sarau que muntis a veure si ens hi podem escapar! ;)<br />Molts petons Beumix!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-37989641646070321422013-02-13T14:50:17.282+01:002013-02-13T14:50:17.282+01:00Buua, m'ho hauria passat tan i tan bé... quin ...Buua, m'ho hauria passat tan i tan bé... quin greu no poder venir al final, perquè vas fotre un banquet de categoria!!! Al pròxim "eventu" vull que em liis per ajudar-te in situ: friquicuiners al poder! :P<br />Petonarros!<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-75928915333094038402013-02-13T13:51:07.297+01:002013-02-13T13:51:07.297+01:00Caram, quina festa gastronòmica! Tast, dius? Però ...Caram, quina festa gastronòmica! Tast, dius? Però si això és un banquet!! ha ha. La Brown Ale és la meva preferida. El meu ex ara fa cervesa i ja és a punt de tast!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com