tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post3464219130397677341..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: TRUITESJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-61788475385404242402012-02-01T21:03:05.046+01:002012-02-01T21:03:05.046+01:00La truita al poder!!! Una bona truita enriqueix l&...La truita al poder!!! Una bona truita enriqueix l'ànima. A mi personalment m'agrada amb ceba.<br />La foto de la truita amb el pa amb tomàtiga "proporcional" em sembla brutal. Quines ganes de menjar-ne.<br />Crec que vaig a fer-ne una. Bon acompanyament per escoltar el València-Barça.<br />Salut i gràcies per les truites!!!xiscohttps://www.blogger.com/profile/02295524241803740342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-16502172689547769322012-02-01T10:51:08.581+01:002012-02-01T10:51:08.581+01:00Bon post, aquest!
Dins d'aquest món infinit d...Bon post, aquest!<br /><br />Dins d'aquest món infinit de la truita, una modesta aportació:<br /><br />Quan vull donar un cop d'efecte a la clàssica de patata i ceba caramelitzada, una vegada he posat a reposar la patata i la ceba a l'ou batut (aquella estona quan s'amalgamen textures i sabors), hi ratllo una mica de tòfona negra per afegir-hi aromes a la maceració. Queda collonuda!Joan Vigóhttps://www.blogger.com/profile/01718878112713005643noreply@blogger.com