tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post2910891581041983680..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: SAMFAINAJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-42062556877026152712011-07-20T16:37:12.801+02:002011-07-20T16:37:12.801+02:00Si tot queda a la cuina, cap problema !!!
Un plae...Si tot queda a la cuina, cap problema !!! <br />Un plaer!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-72415249175170926812011-07-20T16:25:31.093+02:002011-07-20T16:25:31.093+02:00Hola Jordi, com veus... si tafanejes et tafanejen ...Hola Jordi, com veus... si tafanejes et tafanejen també hehehehe.<br />Ara, de predre's res de res, aquí tots al peu del canó!!<br /><br />Un plaer coneixer el teu blog!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-39028127665212590482011-07-19T11:06:46.794+02:002011-07-19T11:06:46.794+02:00Mooooolt bona Lluís !!!! Aquesta sí que la tenies ...Mooooolt bona Lluís !!!! Aquesta sí que la tenies al pap i calia treure-la ;-))<br /> <br />Haig de confessar que no he fet servir mai el gingebre i d'avui no passa. Aquesta recepta m'ha esperonat!! <br /><br />Gràcies<br /><br />JordiJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-26475547776741292732011-07-18T17:05:40.469+02:002011-07-18T17:05:40.469+02:00Renoi, quina gana. A casa tenim una variant amb la...Renoi, quina gana. A casa tenim una variant amb la verdura trossejada més grossa, especiada amb comí i gingebre i, com el Joan, rematada amb un ou a sobre, no ha de quallar del tot, i una mica de pebre vermell picant. Com un tagine de verdures però fet a la cassola. <br />Enhorabona Jordi i salut.<br /><br />Lluís.mintcuatrocientoshttps://www.blogger.com/profile/14240168316927017499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-45948557016084675752011-07-15T11:48:42.382+02:002011-07-15T11:48:42.382+02:00Gràcies Cori, Mercè i Joan! La proposta de l'o...Gràcies Cori, Mercè i Joan! La proposta de l'ou i el tabasco la provo segur...<br /><br />AbraçadesJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-36240379333327564692011-07-15T11:41:05.207+02:002011-07-15T11:41:05.207+02:00Beumala, et proposo una variant:
Per fer-la com ...Beumala, et proposo una variant: <br /><br />Per fer-la com a plat únic, en el darrer moment de la cocció hi trenco ous al damunt. Un per persona. L'ou acaba tenint l'aspecte de ferrat, però simplement s'ha cuit amb l'escalfor. Plat fondo, esclafar i barrejar l'ou amb la verdura i tindrem energia per estona. Personalment m'agrada també afegir-hi unes gotes de Tabasco.Joan Vigóhttps://www.blogger.com/profile/01718878112713005643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-70926390636102941472011-07-14T11:06:53.850+02:002011-07-14T11:06:53.850+02:00Nosaltres, a casa, també fem molta samfaina i de v...Nosaltres, a casa, també fem molta samfaina i de vegades tampoc la fem del tot ortodoxa, és un bon recurs per acompanyar exactament tot el que proposes. Salutacions.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.com