tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post2184979263339077541..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: CUINA AMB COL, BLEDA I ESCAROLA - FIRA DE ST ISIDRE (Viladecans)Jordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-23654613438724028542013-07-23T13:31:00.900+02:002013-07-23T13:31:00.900+02:00Per poc que puguem, si els llocs molen molt millor...Per poc que puguem, si els llocs molen molt millor, no?? ja que la companyia ja és estupenda....<br />Ah, i gràcies per "la bèstia" de les carmelites!!! estava boníssima<br />Ja li he passat parte al Roger, és un bon paio!!!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-8095721869575179982013-07-23T13:28:56.010+02:002013-07-23T13:28:56.010+02:00Òstres...els mercats de pagès tenen un gran futur!...Òstres...els mercats de pagès tenen un gran futur!!! però em temo que no s'ha apostat gaire pel model productiu en els darrers anys i això marca.<br />Aquesta colla ja estan pensant amb l'espai gastronòmic de l'any vinent i tenen moltes idees guais. <br />A veure si repetim!!!<br />PetonarrosJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-4622283270340783272013-07-23T13:26:42.290+02:002013-07-23T13:26:42.290+02:00I taaaaaaaaant !!!I taaaaaaaaant !!!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-64174547021030002892013-05-15T20:25:40.973+02:002013-05-15T20:25:40.973+02:00Aquí una altra blocaire seriosa (ehem!), propera i...Aquí una altra blocaire seriosa (ehem!), propera i amb qui tens bon rotllo, com molem eh? :P<br />Ja saps que els de la bordeta no som molt d'anar a "events", però si ens hi convides tu hi anem volant... i a sobre si veiem unes paneres tan xules i currades, ens donen de jalar en un show cooking ben distés, tenim el provilegi de la bona companyia i de la bona conversa, què més es pot demanar? Més!!<br />Petonets i gràcies<br />Sandra<br />PD: totalment d'acord amb la Nuni, un 10 pel Roger també!Els fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-40909665454500513182013-05-14T19:29:36.478+02:002013-05-14T19:29:36.478+02:00Aquí una blocaire seriosa, propera i amb qui hi te...Aquí una blocaire seriosa, propera i amb qui hi tens molt bon rotllo... jajajajajaja!!! Gràcies rei!<br />Les paneres eren espectaculars i per sobre d'això hi ha la il·lusió tremenda de les persones que les han fet.<br />Com ja vem comentar es complementaria molt bé si poguéssim trobar un petit mercat de pagès que acabés de tancar el cercle de la fira (i consolidar-se de manera setmanal com ha fet el Prat per exemple). El format del Showcooking a tres mans i un conductor súper adequat! S'hauria d'aplicar més sovint per fer-los més dinàmics. I el tast de tot plegat molt i molt bo! Ah! I el Roger a part de ser un gran organitzador és un encant!<br />Gràcies per convidar-me a conèixer la Fira! L'any vinent s'hi haurà de tornar! ;) Ptns Beumix!!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-34372167859419002962013-05-14T12:33:01.533+02:002013-05-14T12:33:01.533+02:00Una fira molt xula, oi?Una fira molt xula, oi?Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com