tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post1465564259365039215..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: SALMÓ EN SALAÓJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-22185147487774991242014-04-21T12:34:24.440+02:002014-04-21T12:34:24.440+02:00Ep, just fa una setmana la sogra em va passar aque...Ep, just fa una setmana la sogra em va passar aquesta recepta i avui l'hem dut a terme, confirmo que el resultat és meravellós! Per cert, que els filets es poden ficar en oli d'oliva per conservar-los, aguanten perfectament uns 15 dies (si és que arriben...). I després, l'oli aromatitzat que sobra és deliciós per regar les amanides!Na Galaenahttps://www.blogger.com/profile/07143645014714651315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-40191134799099316822013-09-10T14:38:57.807+02:002013-09-10T14:38:57.807+02:00Suposo que el món es divideix entre els gastroxafa...Suposo que el món es divideix entre els gastroxafarders i la resta, no? hahahaha<br />Prova'l, prova'...i m'expliques!<br />Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-84186920988067770552013-09-10T14:37:38.741+02:002013-09-10T14:37:38.741+02:00Ja saps...assessoria 24h! hehehehe
Si la peça és ...Ja saps...assessoria 24h! hehehehe <br />Si la peça és primeta millor deixar-ho un pel menys però aquestes coses van taaaaant a gustos! A mi que m'agrada penjar-lo gairebé cru ja em diràs...<br />Et prenc la paraula, la propera visita remeno sense límits!!!<br />CiaooosJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-1206592384944331252013-09-10T10:23:59.607+02:002013-09-10T10:23:59.607+02:00Ostres Jordi, ara entenc perquè dissabte et van pr...Ostres Jordi, ara entenc perquè dissabte et van prohibir l'entrada a la cuina!! :P <br />Confesso que jo també hi vaig de pet, sobretot quan anem a casa la iaia. A vegades tinc tanta gana que abans de dir-li hola ja em troba remenant les cassoles ;) <br />Que fàcil aquest salmó, a casa ens xifla així que el provarem de fer! <br />Petons!Bethttp://www.tastarutes.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-63596559279755172272013-09-09T03:25:03.943+02:002013-09-09T03:25:03.943+02:00Em quedo amb la recepta del mestre Vigó! ;) Gràcie...Em quedo amb la recepta del mestre Vigó! ;) Gràcies!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-42972019815113893242013-09-05T22:51:26.144+02:002013-09-05T22:51:26.144+02:00Hola Beumix!
Gràcies a un assessor culinari que ti...Hola Beumix!<br />Gràcies a un assessor culinari que tinc via whatsapp... ;) haig de dir que em van xivatar la recepta i la vaig fer aquest estiu!!! Gràcies guapo!<br />Ara bé... el vaig deixar en salaó 24 hores i crec que són masses :S La propera vegada ho provaré amb 18 horetes! ;)<br />Nen!! Encara no has vingut a remenar la cuina de casa!!! I això que ja hi has estat!! Jajajaja!!<br />Petons i bentornat! :)Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-414097095420057992013-09-05T12:24:12.148+02:002013-09-05T12:24:12.148+02:00Doncs benvinguda Gemma!!! m'encanta que passis...Doncs benvinguda Gemma!!! m'encanta que passis a saludar... ;-)Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-4588518649260100422013-09-05T12:23:36.786+02:002013-09-05T12:23:36.786+02:00Gràcies Ramon!
Ens anem seguint... ;-)Gràcies Ramon!<br />Ens anem seguint... ;-)Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-42525548810467406422013-09-05T12:23:06.047+02:002013-09-05T12:23:06.047+02:00Bona proposta Joan...mostassa, mahonesa i coses te...Bona proposta Joan...mostassa, mahonesa i coses tendeix a triomfar!<br />GràciesJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-39164158213469396042013-09-05T12:21:37.312+02:002013-09-05T12:21:37.312+02:00Tens raó...al Xavieret li va que ni pintat!!!
Reme...Tens raó...al Xavieret li va que ni pintat!!!<br />Remenar cuines és la meva debilitat, quedeu avisats...heheheh<br />Ciao guapa!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-47237555761973935192013-09-05T10:03:38.763+02:002013-09-05T10:03:38.763+02:00Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a sa...Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)<br />Ja veig que això d'entrar a la cuina ho fem uns quants, je je je...<br />La recepta del salmó me l'apunto, és ideal per a un sopar informal amb els amics ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-57177511880549414892013-09-04T18:48:00.296+02:002013-09-04T18:48:00.296+02:00 Hola Jordi, un plat refrescant i molt ben presen... Hola Jordi, un plat refrescant i molt ben presentat. <br /> Moltes gràcies per la teva visita i pel teu comentari! <br />Ramon Juanolahttps://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-87862263738732747932013-09-03T10:14:09.181+02:002013-09-03T10:14:09.181+02:00Una proposta afegida. Per acompanyar es pot fer un...Una proposta afegida. Per acompanyar es pot fer una mica de salsa d'anet. És molt senzill. Tant com barrejar anet, mahonesa i una mica de mostassa (amb les proporcions al gust del consumidor).Joan Vigóhttps://www.blogger.com/profile/01718878112713005643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-82538650472699240102013-08-29T13:57:16.107+02:002013-08-29T13:57:16.107+02:00Sí, confirmo això de que en Beumala va de pet a la...Sí, confirmo això de que en Beumala va de pet a la cuina a obrir neveres, aixecar tapes, remenar cassoles... xD jajajaja<br /><br />Aquest salmó l'he de fer a casa, al Xavi li faran els ulls "chirivitas" :P<br /><br />Petons i bentornat!<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.com