ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNOQCzY-T_knQ8H9xu7GCFiKnKP5nJP5m1-_WqFm3ZCUP7KivV4CRyHRiZWYETPQewENjZfrk9aPX-uxDg1OUVVpKNkUG9u2cJi6PSrW4VKgD1wJ00ZLprnDW5x9EtizbQjTHchG7tCn3P/s1600/Sergi+de+Mei%25C3%25A0.jpg)
Gràcies a la campanya #OrigenGarraf de divulgació dels productes de la comarca vaig poder anar al Restaurant Sergi de Meià i degustar les seves creacions de "cuina absolutament de proximitat"
Curiosament aquest restaurant està lleugerament per sota del Verne i just per sobre del Bitxarracu...dos restaurants on he estat i que tots dos em van encantar. Així doncs, vaig fer un gastrohatrick en tota regla!
La seva trajectòria gastronòmica va començar de la millor manera possible, de ben petit i de la mà dels avis i mare. Com diuen per casa, qui ho té al néixer no ho perd al créixer!...i volià.
Després de passejar-se per les cuines més prestigioses i reconegudes ha optat per a oferir de primera mà cuina desacomplexada i compromesa amb el territori on tot, absolutament tot el que arriba a la taula te la seva història que aporta personalitat al plat.
Aquí teniu un detall del que ens va preparar:
Patates de Vilanova de Meià, Oli verge extra La Vansa, sal de Gerri
![]() |
Crema de remolatxa amb picada i flors de fava |
![]() |
Espigalls, mongetes del ganxet de Can Casamada i botifarra negra |
![]() |
Mar i muntanya de cargols de punxa i terra amb xoriço, algues fumades i all de Belltall |
![]() |
Arròs de mar amb gamba de Vilanova |
![]() |
Sablé de nous, gelat de romesco i escarola |
![]() |
Trufa de xocolata i conyac
Galetes de mantega i canyella
Galeta de gingebre, panses i mantega (Glancestershire)
|
![]() |
* Jané Ventura 2014, malvasía molt fresca de la bodega Jané Ventura, on es cultiva des de 2005 en una petita vinya de Sant Pere de Ribes (Barcelona).
* Monembasia, un vi espumoso 100% malvasía jove, fresc, amable i amb baix contingut carbònic. Realitzat segons el Mètode Tradicional o “Champenoise” per la bodega de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Vin de licor Malvasía de Sitges, un vi dolç de llarg envelliment elaborat per la bodega de l' Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Carinyena 2012, vi fresc i elegant de la bodega Viladellops que estarà a la venda el proper mes de març amb una petita producció de 280 apolles corresponents a la seva primera anyada.
![]() |
D'esquerra a dreta, la Maria, la Sílvia, la Sílvia, la Rosa Mª, el Xavi, la Mònica i el menda |
Carrer Aribau 106, 08036 Barcelona
T.93 125 57 10
sergi@restaurantsergidemeia.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Si comentes com a Anònim recorda a signar!!!
...passats uns dies, torna a llegir les respostes ;-)