ATENCIÓ, CANVI D'ADREÇA!
Consulta aquesta i moltes més receptes i agenda gastronòmica a: www.jordibeumala.cat
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfoCMPgUL0sCgZYadagBKrpbYeLf-IM6b8NHwp3SvEd9SKGOoEdAwsa4a3xX5EPuszEr3jNq0eWRcwO5J_gBTHPDhVi26SE2_PYm98csn3f5N9bqjs8C07ih3QaI6gmKCas3gX57zJb4mN/s280/Restaurant+l'%C3%80pat+Molins+de+Rei.jpg)
El Joan i l'Ester, ànimes del restaurant l'Àpat treballen apassionadament juntament amb els seus pares, amb una cuina senzilla, de proximitat i amb productes escollits minuciosament per a cada plat. El seu compromís amb el poble, la comarca i la cuina de proximitat els ha portat a col·laborar estretament amb el Parc Agrari i a formar part de Cubat, Associació de Cuina del Baix Llobregat.
A part de tot això, ens coneixem des de ben petits i hem compartit moments fantàstics als estius i a entitats de la vila...per tant, quan va arribar el dia i sense la infanteria a la vista, vam tenir clar que era el moment ideal per a fer-los la visita que teniem pendent.
Darrerament hem compartit aventures gastronòmiques al sopar Cubat, a la Jam Gastronòmica de la Fira de Sant Isidre de Viladecans, a Can Comas seu del Parc Agrari del Baix Llobregat... però ens faltava un àpat en tota regla i a casa seva!
Gràcies Joan i Ester pel suport i la proximitat d'aquestes setmanes!
![]() |
Suc de tomàquet amb mozzarella i alfàbrega |
![]() |
Foie amb codonyat |
![]() |
Truita de ceba amb foie, peus de porc i parmesà |
![]() |
Cua de bou a la Bourguignon |
![]() |
Bacallà a la llauna amb cigrons d'Astorga |
![]() |
Mil fulls de maduixes amb nata |
Correu electrònic: restaurantlapat2000@gmail.com
Grans cuiners formen el grup Cubats. A nosaltres ens falta visitar com tu dius casa seva. Ho farem poc a poc, passat l'Agost i anirem a veure aquest i Cal Mingo, que tenim moltes ganes.
ResponElimina