A la nostra família som molt aficionats a les macarronades de plat únic. Ens encanta posar-nos el plat a vessar i acompanyar-ho amb un bon tros de pa. Alguna vegada però, hem variat el format i hem fet lasanya amb el mateixos ingredients canviant només el tipus de pasta. Tot i que pels més petits és una mica més laboriós pel fet d'haver-ho de tallar, és una manera d'alternar els hàbits culinaris familiars.
El sofregit el fem exactament igual en els dos formats i només variem els espirals, macarrons, tallarines o espaguetis per les làmines de torn.
Ens caldrà: ...(llegeix més)
Uff! D'aquestes a casa mengem forces.
ResponEliminaLa meitat la fem de carn i l'altra meitat de verdures. Albergínia, carbassó, ceba, pebrot, xampinyons, etc.
No dic qui es menja la de carn i qui la de verdures, encara que, per curiositat, els nens sempre acaben provant la vegetariana.
A poc a poc.
Salut i felicitats Jordi.
Ep! Aquesta la buscava,
ResponEliminaja et diré com m’ha quedat.
Fins aviat …
Oriol
Hola company, aquest vespre els faré la teva lasanya,
ResponEliminaAmb una mica més de verdureta ben picadeta i així no els sentiré rondinar, jeje!
Oriol
aquest cap de setmana ho provem!!!
ResponEliminaRegina
Ara mateix m'hi poso, fa molt bona cara!!
ResponElimina