Els primers caps de setmana de bon temps impliquen també una adaptació dels hàbits culinaris. Tenim ganes de sortir i ve de gust aprofitar el dia i ens pot passar per alt el què, com i quan dinarem.
Un error previsible que vam tenir fa uns dies a casa però que vam salvar amb prou dignitat. La solució improvisada van ser unes cues de rap (que teníem congelades) al forn.
Ens caldrà: ... (llegir més)
Mmmmmmm! boníssimes! ens vam llepar els dits i hi vam supar pa!!
ResponEliminano hi ha com tenir un home de recursos a la cuina
Jo també tinc pendent de penjar unes cuetes de rap, és el meu peix preferit. Aquetes tenen molt bona pinta.
ResponEliminaDoncs per ser una recepta ràpida i amb la canalla "apretant" darrere us va quedar perfecta!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ei família Beumala!!!!!!!!!! Doncs buscant buscant què podia fer amb unes cues de rap, he trobat la vostra recepta i l'hem feta! ha sortit molt i molt bo, i també hi hem sucat molt de pa!
ResponEliminamoltes gràcies per la idea!
Una abraçada ben forta a tots!
S. llinàs
Òstres Sònia!!! Què curiós trobar-nos per aquí....espero veure't sovint ;-))
ResponEliminaAbraçades també per a vosaltres...
Jordi
Aprofitant uns dies de permís de paternitat, estic mirant de fer uns plats més elaborats que de costum.
ResponEliminaPer iniciar-me he optat per les cues de rap.
No van fer la mateixa fila que les de la foto, però estic força content. Crec que em vaig quedar curt amb la soja i els fruits sexs. Prenc nota per la propera.
Vitorí.
Apa Beumala! quin dinar de luxe! aviam si el provo un dia...
ResponEliminaMariona