Un altre aperitiu "resulton" per els propers àpats amb familiars i amics típics d'aquestes dates.
Ens caldrà: ceba tendra, barretes de cranc i maionesa
Un cop pelada la ceba només cal barrejar-ho tot junt sense afegir res més i triturar-ho fins a convertir-lo en una massa untable. La textura final amb més o menys trossos de ceba i cranc podeu adaptar-la al vostre gust.
Nen, quina bona pinta.
ResponEliminaBones festes!
David
Boníssim!!
ResponEliminamolt bona la recepta... molt difosa a Molins, jejeje!!! jo li afegeixo una mica d'all... que li dóna un puntet... però la resta és igual!!! Per cert, no sé si ho sabies, però el pintxo aquest en euskera es diu txaka. Per contribuir a les curiositats... jejeje!
ResponEliminaSí noi! això a MdR té molta tirada.
ResponEliminaEm vaig assabentar del nom en euskera fa unes setmanes en un càtering però amb ou dur ratllat per sobre. Un detallet a tenir en compte!
Una abraçada!
Jordi