tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post8255489042054017832..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: POLLASTRE AMB OLI DE BOLETSJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-49972748692946687812011-07-08T13:11:47.037+02:002011-07-08T13:11:47.037+02:00Nanu, l'altre dia vaig fer pollastre rostit am...Nanu, l'altre dia vaig fer pollastre rostit amb bolets i va quedar de collons... no vai veure la teva recepta, sinó ben segur que haugués agafat alguna idea per millorar el plat... estàs fet tot un chef!!! a reveure i una abraçada!Litus!https://www.blogger.com/profile/15458211090006525131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-27334244802521561042011-01-28T09:32:24.379+01:002011-01-28T09:32:24.379+01:00Això té molt bona pinta, Jordi. Jo faig el mateix ...Això té molt bona pinta, Jordi. Jo faig el mateix però aprofitant l'aigua on abans hi he rehidratat ceps (o múrgules, moixernons...). Un cop està ben colada per evitar impureses, la poso en un pot i la congelo per aprofitar-la un altre dia.Joan Vigóhttps://www.blogger.com/profile/01718878112713005643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-8878607501921231912011-01-25T19:47:51.320+01:002011-01-25T19:47:51.320+01:00Tu sempre aprofitant. Com es nota que vens de pagè...Tu sempre aprofitant. Com es nota que vens de pagès.<br />Fàcil, fàcil, ho probaré de fer.<br /><br />CitronAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-90664458997238686262011-01-25T19:10:50.705+01:002011-01-25T19:10:50.705+01:00té molt bona pinta... ho probarété molt bona pinta... ho probaréAnonymousnoreply@blogger.com