tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post813893975893653273..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: FRICANDÓ DE VEDELLAJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-17107421098100916102015-03-16T12:03:24.989+01:002015-03-16T12:03:24.989+01:00A part de tot el que proposes pots provar també de...A part de tot el que proposes pots provar també de fer servir mongeta del ganxet en pols o farina de castanya... Salut!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-50103531319490947872015-03-14T18:25:17.900+01:002015-03-14T18:25:17.900+01:00Hola!
M'ha agradat molt el vídeo. M'ha rec...Hola!<br />M'ha agradat molt el vídeo. M'ha recordat al fricandó de l'àvia, que no he menjat en molts anys! Idees per substituir el pa i la farina pels que mengem gluten-free? Bolets secs molguts? Chia? Gelatina en pols? O simplement seguir evaporantel líquid de la recepta encara que la salsa no quedi tan espessa?<br />Gràcies,<br />MarAnonymousnoreply@blogger.com