tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post2536385687859389587..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: ARRÒS DE CANSALADA I CARXOFESJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-76027233205121669152013-03-26T11:31:14.733+01:002013-03-26T11:31:14.733+01:00Mira...tu sí que el vas provar!!!! i d'un dia ...Mira...tu sí que el vas provar!!!! i d'un dia per l'altre que si no és caldós, millora. hehehehJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-43419687988423956172013-03-12T16:48:43.821+01:002013-03-12T16:48:43.821+01:00Les bones notícies sempre s'han de celebrar i ...Les bones notícies sempre s'han de celebrar i si és en bona companyia i amb un arròs tant bo com el teu són àpats memorables!!! Molts petons Beumix!!!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-88770877735908490102013-03-12T11:33:44.570+01:002013-03-12T11:33:44.570+01:00Alba, això de la cansalada és realment un gran des...Alba, això de la cansalada és realment un gran descobriment...queda cruixent i no molesta! (i t'estalvies la feinada de treure-la) ;-)<br /><br />Ei Òscar, però amb la càmera al coll, eh!?!?!?! hahahaah<br /><br />Sandra, aquest arròs no hagués estat el mateix sense el teu toc personal mode pebrot "xoricer" (que diu en Quàrter...)<br /><br />Gràcies i "Visc a"!!!!<br /><br />Marina, tens raó però no soc molt fan del "xurrascaet" del cul...<br /><br />Sí Lídia, encara que no ho sembli, tenia un toc fumat que amb al ser de carn quedava molt i molt bé!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-1996887959793558712013-03-06T10:34:37.693+01:002013-03-06T10:34:37.693+01:00oh!!! i cuit amb foc de llenya... segur que era es...oh!!! i cuit amb foc de llenya... segur que era espectacular!Lídiahttps://www.blogger.com/profile/12237608170295164427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-21569419591085270512013-03-06T07:51:41.779+01:002013-03-06T07:51:41.779+01:00Un arròs boníssim, Jordi! El millor troç, el que q...Un arròs boníssim, Jordi! El millor troç, el que queda enganxat a les parets de la cassola... no? PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-62066478975527774852013-03-05T22:02:30.732+01:002013-03-05T22:02:30.732+01:00Aquest arròs és de festa major total!Aquest arròs és de festa major total!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-66677645780787792422013-03-05T19:58:33.690+01:002013-03-05T19:58:33.690+01:00Està clar que l'èxit de l'arròs és la past...Està clar que l'èxit de l'arròs és la pasta de pebrot "choricero"... només veure la pinta (i després d'haver tingut la sort de tastar-lo) ho he tingut clar! jajajaja<br />Res, fora conyes, quan es tenen grans motius per celebrar tot surt rodó i està més bo! :)<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-81331404639718620722013-03-05T14:04:09.422+01:002013-03-05T14:04:09.422+01:00És veritat: bon truc el de la cansalada!! :)És veritat: bon truc el de la cansalada!! :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-68506763443838360972013-03-05T13:41:24.876+01:002013-03-05T13:41:24.876+01:00M apunto la lliço sobre la cansalada. Aquest arròs...M apunto la lliço sobre la cansalada. Aquest arròs entre les carxofis, les salsitxes i la cansalada... de rechupete!! 8)el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.com