tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post1667780235815664459..comments2024-03-21T02:39:48.122+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: POLLASTRE AMB CARABASSONS I TÒFONAJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-45234870606781567202012-09-13T19:37:41.871+02:002012-09-13T19:37:41.871+02:00que bo és el pollastre guisat, i pots posar els in...que bo és el pollastre guisat, i pots posar els ingredients que més t'agradin<br /><br />de veure la recepta m'ha entrat ganaLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-67063584235114648892012-09-13T11:22:42.869+02:002012-09-13T11:22:42.869+02:00Hola Jordi guapo tu
A casa agrada molt el pollast...Hola Jordi guapo tu<br /><br />A casa agrada molt el pollastre de tota les maneres, anoto la teva proposta<br /><br />mil petonets i gràcies per compartirla SUsanan<br />En Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-35776103059577936412012-09-12T21:59:38.153+02:002012-09-12T21:59:38.153+02:00Veig que tu també éts de les que quan vas nèixer, ...Veig que tu també éts de les que quan vas nèixer, duies una barra de pa sota el braç...<br />hahaha<br />Mercis guapa!<br />JordiJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-32517131469815885692012-09-12T21:45:29.757+02:002012-09-12T21:45:29.757+02:00A mi no em fa res que arribis tard... ja porto la ...A mi no em fa res que arribis tard... ja porto la barra de pa i començo a sucar, ok? quina pinta mare meva!<br />Moltes gràcies per participar! ;)<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-23473267013618077282012-09-12T20:20:50.080+02:002012-09-12T20:20:50.080+02:00Sofregits, estofats i guisats, millor sempre repos...Sofregits, estofats i guisats, millor sempre reposats!!!<br />Una escola espectacular!! pràcticament sense aproximació, diversitat de vies... Amb la canalla porto un parón important i caldria renovar material, bufff... Ara baixo barrancs, faig alpinisme i ferrades...(al lateral inferior esquerra hi ha l'enllaç als vídeos de muntanya)Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-66971599342789086292012-09-12T16:46:13.041+02:002012-09-12T16:46:13.041+02:00És d'aquells guisats que conviden a sucar pa, ...És d'aquells guisats que conviden a sucar pa, oi? I fets d'un dia per l'altre encara són més bons.<br />Nosaltres anem a Coll de Nargó a escalar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com