tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post1112761851503044329..comments2024-03-19T08:17:30.951+01:00Comments on Tot és bo el que l'olla cou: LLOM AMB SALSA D'AMETLLES I BOLETSJordi Beumalahttp://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-91518328993846916402015-12-30T11:33:42.669+01:002015-12-30T11:33:42.669+01:00Correcte...la recepta és per a llom a tallsCorrecte...la recepta és per a llom a tallsJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-46000001783844897082015-12-30T11:26:32.710+01:002015-12-30T11:26:32.710+01:00falten dades a la recepta, si és sencer amb 15 min...falten dades a la recepta, si és sencer amb 15 min uts no n'hi ha prou.SENY + seny i una mica de rauxahttps://www.blogger.com/profile/16634870006065803596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-39900658289092274912013-03-25T08:30:06.639+01:002013-03-25T08:30:06.639+01:00Anna, ara li preguntarem a la @picaronablog si s&#...Anna, ara li preguntarem a la @picaronablog si s'ha mort o no...hehehe<br /><br />Oriol, si tinc bolets els poso a tot arreu!!!! per això no em duren gaire.... ;-)<br /><br />Picarona, no fa aquesta olor gràcies a la verge, eh!!! no fotem...aquí la que ha tingut ma de santa ets tu... i espero que no hagi estat només la olor... Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-3925772557826888202013-03-24T13:35:31.793+01:002013-03-24T13:35:31.793+01:00Verge Santa del Remei! L'estic fent ara mateix...Verge Santa del Remei! L'estic fent ara mateix i fa una olor d'escàndol. Gràcies!!@picaronabloghttp://www.picaronablog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-7441376230620507752012-01-30T08:09:14.981+01:002012-01-30T08:09:14.981+01:00Eeeeeep!
Aquest és un clàssic,
Encara no he llegit...Eeeeeep!<br />Aquest és un clàssic,<br />Encara no he llegit la recepta, però ja tinc la boca fent salivera!<br />... veus, jo de bolets no n’hi posava. Good idea!<br /><br />OriolAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-33166564669187822882012-01-26T19:36:44.475+01:002012-01-26T19:36:44.475+01:00d'acord doncs, la carn tallada en cru.
Ja t&#...d'acord doncs, la carn tallada en cru.<br /><br />Ja t'explicaré. Segur que no em queda tant bé com a tú, però no serà per qeu no hi possi ganes.<br /><br />Gràcies<br /><br />LourdesPastissos i méshttps://www.blogger.com/profile/02659131925835855970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-67676011971254143942012-01-26T19:16:12.689+01:002012-01-26T19:16:12.689+01:00La carn de porc m'agrada, més que la de vedell...La carn de porc m'agrada, més que la de vedella. I crec que és per aquesta versatilitat. A més, amb aquest suquet ha d'estar de mort!!!<br /><br />Petonets!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-80884493606965780102012-01-26T11:27:14.441+01:002012-01-26T11:27:14.441+01:00Tallat en cru i si és un pèl gruixut, millor....
J...Tallat en cru i si és un pèl gruixut, millor....<br />Ja m'explicaràs què tal.<br /><br />Gràcies a tu!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-18565445340470080492012-01-25T21:36:49.053+01:002012-01-25T21:36:49.053+01:00Bones Jordi,
Provaré la recpeta, només una pregun...Bones Jordi,<br /><br />Provaré la recpeta, només una pregunta, el llom ha de ser en un tros sencer i un cop cuit tallar-lo, o tallat en cru?. <br /><br />Gràcies.Pastissos i méshttps://www.blogger.com/profile/02659131925835855970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-55851412077983150432012-01-25T10:56:31.608+01:002012-01-25T10:56:31.608+01:00Hombreeeee, mestre Vigó!!! Entenc que no t'agr...Hombreeeee, mestre Vigó!!! Entenc que no t'agradi la crema de llet... a mí no m'agraden els cargols per exemple ;-))<br /><br />En relació a la foto no hi puc fer més, fa uns mesos que no tinc càmera i tiro de mòbil sense gaire èxit. <br /><br />Sí que sembla un paisatge lunar, sí...jejejeje <br /><br />Una abraçada company!Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623263296197505352.post-30681875510109874642012-01-24T13:55:27.440+01:002012-01-24T13:55:27.440+01:00No m'agrada gens la crema de llet i per tant n...No m'agrada gens la crema de llet i per tant no opinaré de la bondat gastronòmica de la recepta, que no dubto sigui saborosa per a qui li agradi aquest, per a mi, repugnant ingredient.<br />Em permetré opinar però de la fotografia, tot dient que tant podria ser del llom referit o d'un paisatge lunar. En tot cas, Jordi, no em sembla que ajudi a agafar gana.Joan Vigóhttps://www.blogger.com/profile/01718878112713005643noreply@blogger.com